Apep Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Dobrý den, zná někdo tyto hodinky značky Paul Buhré? Byly koupeny v ČR koncem 40. let min. století. Potřebovay by opravu, mají prasklé pero. Díky za odpověď, Apep
japa Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 (upraveno) Dobrý den, zná někdo tyto hodinky značky Paul Buhré? Byly koupeny v ČR koncem 40. let min. století. Potřebovay by opravu, mají prasklé pero. Díky za odpověď, Apep mrkni sem a sem Upraveno 17. července 2008 uživatelem japa
Apep Odesláno 17. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2008 mrkni sem a sem Díky, Pepa (Apep)
Apep Odesláno 24. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Dobrý den, zná někdo tyto hodinky značky Paul Buhré? Byly koupeny v ČR koncem 40. let min. století. Potřebovay by opravu, mají prasklé pero. Díky za odpověď, Apep PS: Jen jsem chtěl ještě poprosit o pomoc při identifikaci těchto hodinek, poslal jsem dotaz i současnému výrobci ('p-buhre@mail.ru'), ale zatím žádná odpověď. Díky a všechny zdravím, Apep
Apep Odesláno 29. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2008 Už jsou spravené, další dobrá zkušenost s hodinářstvím pana Brože v pasáži Alfa :-)
Apep Odesláno 3. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 Už jsou spravené, další dobrá zkušenost s hodinářstvím pana Brože v pasáži Alfa :-) A teď už k nim jen sehnat lepší pásek, nebo tah. Ale asi se hodí spíš nějaký pěkný pásek. Kdo poradí? Z diskuse na fóru vím, že by mohl pomoci člen s nickem Simon. Jak se s ním (s Tebou, Simone :-) zkontaktovat? Díky, Pepa
Apep Odesláno 3. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 A teď už k nim jen sehnat lepší pásek, nebo tah. Ale asi se hodí spíš nějaký pěkný pásek. Kdo poradí? Z diskuse na fóru vím, že by mohl pomoci člen s nickem Simon. Jak se s ním (s Tebou, Simone :-) zkontaktovat? Díky, Pepa Už jsem to asi objevil, je to tenhle odkaz, že ano?
Apep Odesláno 3. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 http://sima-prague.com/ Kibi, díky za upřesnění kontaktu, díky za všechny dnešní rady a tipy, já už se teď budu muset přemoct a odhlásit se, nebo tady budu sedět celej den. Pořád je tu co číst a co si prohlížet. Do toho koženářství asi rovnou i s hodinkami zajdu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se