Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ok..takze menime na automaty ... takze

vodotesny titanovy (lehky) automaty se safirem.

(co se tyce vymeny baterek a zkousek uz jsem se stal sponzorem tolikrat ze uvazuju prave o tomto :) takze prosim mentory necht poradi :)

Odesláno
ok..takze menime na automaty ... takze

vodotesny titanovy (lehky) automaty se safirem.

(co se tyce vymeny baterek a zkousek uz jsem se stal sponzorem tolikrat ze uvazuju prave o tomto :) takze prosim mentory necht poradi :)

Seiko Samurai v titanu. U ostatních bude problém s cenou.

Odesláno (upraveno)

seiko samuraj je automat nebo jenom kinetic s baterii ? (odpustte ze se ptam tak mozna blbe..ale jsem v tehle ohledech laik)

pripadne nejakou alternativu ? ( i drazsi) ?

Upraveno uživatelem nekdo
Odesláno (upraveno)
seiko samuraj je automat nebo jenom kinetic s baterii ? (odpustte ze se ptam tak mozna blbe..ale jsem v tehle ohledech laik)

pripadne nejakou alternativu ? ( i drazsi) ?

Automat. A troufnu si tvrdit, ze pokud chces usetrit tak tezko najdes lepsi hodinky. Navic si nemusis pripadat nijak menecenne. Vzhledem vypadaji ze staly vic a pokud narazis na znalce urcite ti je nepohani. A az se zamilujes casem do jinych tak se ti doma neztrati pac vydrzej i nejake to hrubsi zachazeni, idealni na denni noseni. A pokud je budes chtit prodat zajemce urcite najdes. Zkus si na foru o nich neco najit at mas predstavu.

Nejhezci jsou podle me v oceli s bilym cifernikem, nebo v titanu s tmavym cifernikem. Koukni poradne na www.chronoshop.cz nebo napis o detaily clenovi fora Kubson. Mam je od nej a urcite s jeho pristupem budes spokojen.

A pokud si chces priplatit do cca 10000 kc tak uvazuj o tehle http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...C001-Sumo-Black

maji lepsi kalibr s hackingem.

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...