Datel Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Vážení, je to jednorázové vlákno, ale to musím někam napsatnejsem žádný agent aby bylo jasnoale spoustu kousků, po kterých pošilhávám a s kterými už jsem se vnitřně rozloučil na timestore.czprávě slevnili (SNZG13+15 ale oboje už mám zminula (a o něco dráž) a Bottlecaps, ty jsem chtěl moc, ale už jsem si je rozmluvil) (i jedny citizenky, co jsem si minulý měsíc koupil, damned ;o) tak se omlouvám, a jestli to admin vezme jako nepovolenou reklamu a nemístné plevelení,tak to prosím smažte,jen mne proBoha nebanujte, to bych svátky nepřežil Tiku zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) PROSÍM ADMINA jestli by toto vlákno-nevlákno mohl smazatkdo potřeboval si to přečetl a některé kousky již ztratily na aktuálnosti, patrně vyprodáno dík D Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 To zamkni a ono to casem odpluje do ustrani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky