feltharg Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Vtipný happyend.O Vánocích mi přistála v inboxu zpráva od člena s nula příspěvky "Dám XX" na hodinky, co mám v inzerci za YY.4. ledna znovu "Nabízím XX." Takto stroze, jak to píšu. Kouknu na detail, člen registrovaný 25.12. (v den, kdy mi psal prvně).Když mi napsal potřetí "Dobrý den, nabízím XX." tak už jsem si říkal že aspoň za ten pozdrav by se slušelo odpovědět. Tak píšu, že se omlouvám, že na lowball od členů s takovýmto profilem moc neodpovídám, ale že jsem za takovou cenu hodinky ochotný prodat bez ocelového tahu.Odpověd:"Dobrý denDěkuji za odpověď, ano účet jsem si založil v den kdy mi Google vyhodil Vaši nabídku a nepřišel jsem na způsob reakce bez účtu. Hledám AAAA, nepotřebuji se nijak někde projevovat. YY s tahem je ok.Odkud jste?" (snad nevadí, že takto anonymně zveřejňuji, AAAA anonymizovaná značka hodinek ). Po dalších dvou zprávách a telefonátu bylo domluveno předání na následující den, které klaplo přesně dle domluvy, rychle, bezproblémově a na úrovni - i při osobním setkání jednání velmi příjemné a přímé. Očividně chrononadšenec mimo fórum, tak sem píšu toto hodnocení, aby se případně další kolegové nemuseli při dalších Pavlových vpádech na fórum bát
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se