Rico Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 (upraveno) Zdravím, hledal jsem ale marně, proto zkouším tento web, snad někdo pomůže. Hledám nějaké stránky s odkazem na sériová čísla hodinek značky Movado. Koupil jsem na eBuy tyto zajímavé ohromné bez korunky 50mm náramkové hodinky a rád bych zjistil více podrobností. Zjistil jsem si že puncování značkou tetřeva je švýcarské, zajímalo by mne ale to číslo 1737886. Snad by se dal zjistit rok výroby atd.... Pomůže někdo? Děkuji! Upraveno 31. července 2008 uživatelem Rico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 Zdravím, hledal jsem ale marně, proto zkouším tento web, snad někdo pomůže. Hledám nějaké stránky s odkazem na sériová čísla hodinek značky Movado. Koupil jsem na eBuy tyto zajímavé ohromné bez korunky 50mm náramkové hodinky a rád bych zjistil více podrobností. Zjistil jsem si že puncování značkou tetřeva je švýcarské, zajímalo by mne ale to číslo 1737886. Snad by se dal zjistit rok výroby atd.... Pomůže někdo? Děkuji! Tak ako vždy. Prestavba z vreckových, pravdepodobne Ruský tuning. Sériové číslo v tomto prípade nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Ak si ich ako prestavbu kupoval, tak je všetko v poriadku. Ak si chcel kúpiť zberateľský kúsok, tak ťa napálili. Inak kaliber je kvalitný, testovaný vo viacerých polohách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 Je to předělávka z kapesních hodinek, jak píše Max, doletované nožičky, pokud to není tajné - kolik jsi za ně dal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rico Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Je to předělávka z kapesních hodinek, jak píše Max, doletované nožičky, pokud to není tajné - kolik jsi za ně dal ? Díky za reakci....cenu bych si nechal pro sebe Vážně nejsou žádné stránky o sériových číslech značky MOVADO? Rád bych zjistil alespoň rok výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2008 zajímavé hodinky, taky si chci pořídit něco takového. Ciferník vypadá smaltovaný, tak můj hrubý odhad je na 20. léta. A strojek je moc hezky zdobený. Mám podobný, o něco novější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se