Přejít na obsah

MOVADO

Rico

Doporučené příspěvky

Zdravím,

hledal jsem ale marně, proto zkouším tento web, snad někdo pomůže.

Hledám nějaké stránky s odkazem na sériová čísla hodinek značky Movado. Koupil jsem na eBuy tyto zajímavé ohromné :) bez korunky 50mm :) náramkové hodinky a rád bych zjistil více podrobností. Zjistil jsem si že puncování značkou tetřeva je švýcarské, zajímalo by mne ale to číslo 1737886. Snad by se dal zjistit rok výroby atd....

foto023ajp4.th.jpg

foto033asj8.th.jpg

foto036azk1.th.jpg

Pomůže někdo?

Děkuji!

Upraveno uživatelem Rico
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

hledal jsem ale marně, proto zkouším tento web, snad někdo pomůže.

Hledám nějaké stránky s odkazem na sériová čísla hodinek značky Movado. Koupil jsem na eBuy tyto zajímavé ohromné :) bez korunky 50mm :) náramkové hodinky a rád bych zjistil více podrobností. Zjistil jsem si že puncování značkou tetřeva je švýcarské, zajímalo by mne ale to číslo 1737886. Snad by se dal zjistit rok výroby atd....

Pomůže někdo?

Děkuji!

Tak ako vždy. Prestavba z vreckových, pravdepodobne Ruský tuning. Sériové číslo v tomto prípade nemá žiadnu výpovednú hodnotu.

Ak si ich ako prestavbu kupoval, tak je všetko v poriadku. Ak si chcel kúpiť zberateľský kúsok, tak ťa napálili.

Inak kaliber je kvalitný, testovaný vo viacerých polohách.

Odkaz ke komentáři

Je to předělávka z kapesních hodinek, jak píše Max, doletované nožičky, pokud to není tajné - kolik jsi za ně dal ?

Díky za reakci....cenu bych si nechal pro sebe ;)

Vážně nejsou žádné stránky o sériových číslech značky MOVADO? Rád bych zjistil alespoň rok výroby.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...