adzes Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Zdravim, neviete mi poradit prosim kde by som vedel zohnat samolepiace folie na displej sluziace na zmenu farby a indexov na digitalnych hodinach? Ako priklad pridavam link na video cas 3:11 Dakujem za odpovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Pokud bys chtěl jen negativní černý displej, tak třeba tady na ebay.Nebo různé barvy na Ali.Hledal jsem jen na rychlovku, najdeš toho víc. Ale bacha, sundat tu nalepenou původní fólii, není úplně snadné a když se nepovede, můžeš poškodit displej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adzes Odesláno 29. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Dakujem za typy, mam vyhliadnute g-shocky gw-b5600bc a nevim ci bude inverzny displej v pohode citatelny. Videl som par videi ako sa meni folia, vyzeralo to celkom jednoducho. Tak uvidim ci zostanem pri inverznom displeji. Ak by mi moc vadil, najprv skusim vymenu na nejakych lacnych digitalkach a potom na tych g-shockoch. Este raz diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Inverzni/pozitivní displej je jen věci otočení polarizační folie. Myslím, že o 90 stupňů. Bohužel nelze sloupnout tu stávající fólii negativního displeje, pootočit i a použít znovu.Nesedělo by to samozřejmě rozměrově, a taky je ten sloupnutý už zničený.Ale viděl jsem videa, kde měnili negativní na pozitivní s použitím nové fólie a fungovalo to.Tady je výměna nafocená na ProTrekách.Jo, jak píšeš, lépe zkusit na nějakém levném modelu nebo odpadu, než se rovnou pustit do výměny na něčem dražším.Kdyžtak to pak nafoť a postni sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se