MartinD Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Mně se to tam objevilo až po návštěvě Bali, koupal jsem se s tím v moři i v bazénu. Předtím tam nic nebylo, ale možná jsem se na to jen nesoustředil. Uvidíme. Pokud budeš aplikovat tekutý stěrače, určitě sem dej nějaké info, zda to pomohlo, díky Pokud to nepomůže, tak leda výměna, jak píše Lukyn77.
JHonza Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Mám Seiko SRPD25K1 (nová verze Monster) a ty mají na Hardlexu kyklopa, který mě neskutečně štve. Je nějaká možnost ho šetrně odstranit bez poškození skla, nebo je to na jeho výměnu?
pebe Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Jasně že to jde já to dělal zapalovačem, nahřát kyklopa, zlehka, ostrým nožem zajet pod něj a odendat pryč. Na skle zůstalo lepidlo ale šlo dolů dobře nehtem, rozlěštit hadříkem a voilá
JHonza Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Takže kyklop je z plastu? Dík za tip, zkusím to páječkou, to mi připadá šetnější (abych zapalovačem neožehnul třeba lunetu).
pebe Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 z plastu bych neřekl, spíš to bude podobný minerál jako sklíčkolunetu jsem sundal
MartinD Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Sem netušil, že kyklop jde takto snadno sundat...popřemýšlím Ale já bych to určitě celý zmastil...
JHonza Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Nepřišel jsem na to, jak sundat lunetu. Zkusil jsem to tou páječkou a jediné, čeho jsem dosáhl, byl na kyklopu škrábanec. Takže bylo co leštit diamantovou pastou. Asi se raději obrátím na hodináře.
pebe Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 (upraveno) Upraveno 14. března 2020 uživatelem pebe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se