Přejít na obsah

MartinD

Členové_50
  • Příspěvky

    97
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Omega, Seiko

Návštěvy profilu

1 464 zobrazení profilu

MartinD's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Sorry, to já jsem asi trochu roznesl fámu. Já byl překvapený u těch původních z tl. 28mm a ono se to samozřejmě vztáhlo na ty nové Ultra Deep...což se dalo i čekat skrze obsah vlákna. Tak pardón... Každopádně 18,1 mm už není tak zlý. Jako mně se líbí moc. Mít ruku jako pořádnej chlap a mít ve šrajtofli o trochu víc peněz, tak do toho jdu .
  2. Ultra deep tloustka 28mm , wau. Ale ten zelenej army kaucuk by slusel mym cernym smp300.
  3. Prosím, co je to za řemenogumu? Je to něco origo Bé s možností nandat překlápěčku? Moc pěkná kombinace.
  4. Vyřešeno, odesláno k Dušákovi jako reklamace, bez problému výměna spony. Ale bylo to v záruce, kdoví jak by to probíhalo mimo záruční dobu.
  5. Novy telefon s makro objektivem...dobra hracka . Doporucuju vsem.
  6. Tatovy hodinky, pujceny na vikend. Fakt se mi ta zluta libi na SO nejvic. Cifr krasne citelnej, zajimavej, a plasticky puvodni logo je nej. Jen skoda tech 44mm. To uz je fakt na chlapsky zapesti.
  7. Dnes jsem sundal sve Seamastery a presne jak pises, jedno tlacitko se zablokovalo v poloze otevreno. Tzn. zavru to jen napul a to je asi dost o hubu. Jesteze jsem je koupil i s gumou . Prezuto a zitra zacnu resit opravu/vymenu. Mozna hloupy dotaz, muzu reklamovat u jakehokoli AD, kdyz je tah stale v zaruce? Tah byl dokupovan u Dusaka v Praze a ja su z Brna. A predpokladam, ze na tah neni zaruka jako na hodinky 5 let, ale pouze 2 roky?!
  8. Klasicka sleva 12%. Se nam ty zluty tak libily, ze jsme ani nesmlouvali. A teda ani to moc neumim…
  9. ... ale zase omega ma tu mikroregulaci na tahu. A vubec neni spatna. Treba mi ty becka tata obcas pujci na vikend
  10. Kupoval u Hanaka v Brne. Klasicka sleva a dostali jsme i sampus “zdarma” . Jako ted su trochu nastvanej, ze Omega takovy paradni preklapecky s gumou nedela. Normalne mu je zavidim .
  11. Obema dekuju, s tou sponou me to nenapadlo a az nasledne jsem se podival poradne, samozrejme je zo tam uvedeno. Kazdopadne tata uz je ma doma a delaji radost. Ta zluta je super a preklapeci spona je fakt podařená.
  12. Aha, díkec. s tátou jsme zkoušeli u Hanáku tu překlápěčku a byla perfektní. Určitě vezmeme toto.
  13. Zdarec, táta si na starý kolena vyhlídl prďácký Breitling Superocean Automatic 44 se žlutým cifrem a jak to začínám študovat na webu, tak jsem objevil dvě verze, které se liší v označení (a samozřejmě i trochu v ceně). Jsou to reference A17367021/1S1 a A17367021/1S2. Prosím zkušenější o radu v čem je rozdíl. Předem díky.
  14. Mel jsem stejny “problem” na Seikach. Do krve bych se hadal, ze je flek zevnitr skla. Nez mi zde nekdo poradil, at to nekolik minut sudlim hadrou…a woala…flek nikde. Zaschla kapka vody
×
×
  • Vytvořit...