Filip.J Odesláno 10. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2020 To bych vzal raděj ty Orienty co jsis sám našel. Mají všechny tvé požadavky a jako bonus šroubovací korunku. Za tuhle cenu a u baterek nevídaná věc.Jenže těch 35 mm velikost mají údajně na cifru a velikost pouzdra má být +/- 40 mm, a to je moc. Parádní solární Citizeny 41 mm už mám a tohle vlákno jsem založil právě proto, že se mi začaly zdát moc velké. Už těch 37 mm, co mají mít ty xvoloďovy Casia, je ústupek ke kategorii "příliš velké" 1 mm navíc ještě kousnu, ale víc už ani ťuk. Navíc mají rozteč nožek 19 mm a je strašnej oser shánět v téhle liché velikosti aftermaktet tah - a to já budu, protože ten plechovej ohýbanej originál nejspíš nerozdejchám a holit si ruku kvůli tomu nezačnu. Ty moje maji 20, prave zmereno. Edit: upravy preklepuSupr, díky moc, pane! ---Poslal jsem ještě dotaz na český eshop, co má ty Orienty údajně skladem, jak je to s těmi 35 mm, co uvádějí - podle toho se rozhodnu.
Filip.J Odesláno 10. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Táákže, Orienty: Dotaz na zboží Orient Classic Quartz FUG0Q009B: Dobrý den,udávaná velikost 35 mm je opravdu vnější průměr pouzdra? Pokud ano, předpokládám, že by to bylo bez korunky? Děkuji,Filip.J --- --- --- --- --- --- --- ---Péče o zákazníky Dobré dopoledne pane Filip.J, ano, je to přesně tak, udávaný průměr je měřem bez korunky, vnější okraje pouzdra. :-) Mohu Vám ještě nějak pomoci? Takže u mě dobrý, po tomhle jsem je rovnou objednal. Díky všem a za nějakou dobu jim snad založím vlákno s pár fotkama.
Arkham Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Timeoutlet? S nimi je dobrá komunikace snaží se. Na ty fotky a dojmy se těším, chtěl jsem je taky. Někde mi vyběhlo že těch 35 je jen cifr ale takhle je to i na mé 17,5 zápěstí žalostně málo. Nosím 38 mm Orient 3 STARy a čelím uštěpačným poznámkám proč si půjčuju hodinky od manželky.
Arkham Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Timeoutlet? S nimi je dobrá komunikace snaží se. Na ty fotky a dojmy se těším, chtěl jsem je taky. Někde mi vyběhlo že těch 35 je jen cifr ale takhle je to i na mé 17,5 zápěstí žalostně málo. Nosím 38 mm Orient 3 STARy a čelím uštěpačným poznámkám proč si půjčuju hodinky od manželky. Sorry double Upraveno 10. února 2020 uživatelem Arkham
Filip.J Odesláno 11. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2020 Hodinky-365. Už jsem u nich nakupoval, bez dotazu, a dobrý. Vypadají fajn, ta odpověď byla hodně rychlá, a pán z podpory mi pak ještě odpoledne volal s potvrzením objednávky, vyjasněním PSČ a omlouval se, že budou až v pátek, protože si to nějak přeposílají po skladech nebo co - přičemž i na webu a při objednávce to psalo dostupnost v pátek hned...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se