spiderer Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Nejen Omega, ale i Longines ma svoji olympijskou kolekci A musim uznat, ze tento model se mi celkem libi: http://www.thetimezone.com/Longines-Watche...ge-Olympic.html Jak se Vam libi?
mnovace Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 obecně se mi skoro všechny Longiny velice líbí, jako bonus je možné považovat zajímavé ceny, ale ty ukousnuté číslice mi prostě vadí a to nejen u Longines
rorda Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Mně se líbí víc ta verze s černym ciferníkem a tahem ... Ale jinak jsou to dost povedený hodinky ...
Jakubisko Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 A k cemu vam takove hodinky budou, kdyz je budete moci vytahnout na 16dni kazde dva roky?
rorda Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Abychom byli in právě po dobu těch 16dní, ne?!?
spiderer Odesláno 10. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Jakubisko napsal: A k cemu vam takove hodinky budou, kdyz je budete moci vytahnout na 16dni kazde dva roky? Ja myslim, ze uplne totalne OUT s nima nebudes ani kdyz aktualne olympiada nebude Ale mame hodinky mna kolo, na golf, k obleku, do hor, do prace, casual, tak proc ne na olympiadu
spiderer Odesláno 10. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Tak treba jeste neco takoveho
Jakubisko Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 rorda napsal: Abychom byli in právě po dobu těch 16dní, ne?!? OK, to mi staci spiderer: zapomnel jsi jeste na Jamese Bonda ... jinak ta chronografova cervena rucicka na tech Longinech je MEGA uchylna, az se mi docela libi!
spiderer Odesláno 10. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Nedavno byly na ebay i s tema stopkama, ale za docela velkou ranu, hutno podotknout ze ve vybornem stavu, skoda ze to nemam ulozeny, byly tam moc hezky fotky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se