Přejít na obsah

Cena vs užitná hodnota Casio

michael99

Doporučené příspěvky

Tak to je podobné jako u dalších Casio. Mě oku nejvíc vadí jedna věc u obou co mám. A to podsvětlení. U Rangemanu svítí alespon 3 vteřiny když měním funkce. U gx56 se rozsvítí, ale při zmáčknutí jakéhokoliv tlačítka zhasne. Ty gx se mi ale hrozně začali líbit designem a už třetí den nosím jen ty. Na běžné nošení bohatě stačí a za 2800,- se takové ani podobné snad nevyrábí. Kvůli funkcím sem pořídil ty range. Tenkrát jsem se ale rozhodoval i mezi nimi a temi velkými. Jen tu vyšší cenu jsem neakceptoval. Co se týče poměru výše zmíněných g-shocku co mám já, tak cena kterou jsem za ně dal odpovídá kvalitě. Za min by byly zadarmo a za víc? Těžko říct vzhledem k tomu co hlavně vydrží. Moc jiných výrobců na trhu není.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Tak u GPR-B1000 svítí podsvětlení displeje i při mačkání tlačítek....u GMW-B5000 se se stiskem tlačítka osvětlení vypne. Nechápu proč to mají u jedněch tak a druhých jinak. Tak ta cena kocourů je vysoká, o tom žádná....ale teď jak končila prodejna Planeo hodinky v Edenu, tak je tam měli za 15 400 Kč, což je hodně solidní. A na sbazaru jsme viděl, že je někdo prodával za 12 tis Kč....4 měsíce staré, se záručákem....nedaleko Kladna..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mají je tam furt, a proto jsem přemýšlel zbavit se těch dvojich a mít jen ty velke. No mám čas přemýšlet když je teď všude zavřeno.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Já se hodinek zbavovat neumím...a ani vlastně nechci, takže co jednou pořídím, to už mi navždy zůstane :). Ale já bych do nich být tebou šel.....je to pořádný kus hodinek a za lepší cenu je nové nekoupíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...