Fenixfree Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Dobrý den, Jsem zde nový a tak se omlouvám pokud jsem zvolil (založil) špatně vlákno.. :-) Prosím o radu.Zdědil jsem po dědečkovi hodinky (chronograf) od švýcarské (dlouho mrtvé a znovu vzkříšené) značky Angelus.Jedná se o model chronodato - varianta celé zlaté. Nemám v úmyslu hodinky prodat jelikož k nim mám citový vztah,ale v rámci dědického řízení bych potřeboval určit jejich cenu co nejpřesněji.Rozpětí cen na webu nabízených modelů je dosti veliké... Můj dotaz o radu tedy zní - kam se obrátit o pomoc při určení ceny (a případnou renovaci hodinek) Děkuji velice všem kdo mi poradí :-) Fenix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Určení ceny je vždy problém, závisí na aktuálním setkání se nabídky a poptávky. Jediná možnost je hledat uskutečněné obchody. Viz. třeba zde:https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=angelus+chronodato&_in_kw=1&_ex_kw=&_sacat=0&LH_Sold=1&_udlo=&_udhi=&_samilow=&_samihi=&_sadis=15&_stpos=&_sargn=-1%26saslc%3D1&_salic=1&_sop=1&_dmd=1&_ipg=50&LH_Complete=1&_fosrp=1 Z toho bych viděl, že jejich cena je reálně přibližně 50-60 tis. Kč.https://www.ebay.com/itm/VINTAGE-CHRONOGRAPH-ANGELUS-CHRONODATO-18K-GOLD-TRIPLE-DATE-GOLD-DIAL-/312991914619?hash=item48dfc59a7b%3Ag%3AItIAAOSw8xJeMd79&nma=true&si=0jnBzfVosorrCawUjw%252BWGoY8sek%253D&orig_cvip=true&nordt=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Kdo chce prodat rychle, dá nižší cenu, kdo si počká, může prodat dráž, ale bude to třeba trvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Pro dědické konání bych prosazoval cenu zlata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenixfree Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Děkuji za odpovědi. Zase tolik jich ve variantě solid gold v nabídce není aby se z toho dla udělat nějaký přesnější průměr, ale i tak aspoň něco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se