lib Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Hezky napsáno. Vítej do klubu "zasvěcených"!
Seamaster Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Vazne moc pekny coming-out :-) Na citovy vztah s hodinkama bacha, vcera vecer jsem se pristihnul, ze premyslim, jestli jim to temer permanentni tleskani na Pljuscenkove ledni show, ktera trvala bezmala 3 hodiny, nejak neskodi. Oba jsme z toho byli asi trochu pretazeni :-)
mik@ Odesláno 17. října 2008 Nahlásit Odesláno 17. října 2008 (upraveno) Nazdar, zajtra pojde moj otec cez singapurske letisko. Na stranke letiska som si pozrel, ze je tam rovno omega boutique a dalsie ine obchody z hodinkami, takze ked tam teda budu za nejaku rozumnu cenu tak ho presvedcim aby si ich zobral, lebo jednoducho nejake pekne hodinky k obleku potrebuje. Dovod preco to vlastne pisem je, ze by som vas chcel poprosit o radu. Myslite, ze tieto (Omega De Ville Hour Vision) su tie prave oblekovky na kazdodenne nosenie? Aku farbu ciferniku by ste volili (k tmavym oblekom)? Vopred dakujem za vase rady... Upraveno 17. října 2008 uživatelem mik@
P_P Odesláno 17. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2008 Pokusím se napsat jen můj osobní názor, proč a jak jsem si vybíral já. Hodinky jsem chtěl také hlavně k obleku, i já nosím převážně tmavý oblek. Nechtěl jsem ale "úplné oblekovky", na to si připadám dost mladý. A ani sportovně vypadající hodinky. Nakonec jsem si vybral tyto Omegy (pěkné jsou i některé modely IWC). Hodinky mám cca jeden měsíc a jsem velice spokojen. Nosím je denně, k obleku podle mého padnou dokonale. Jsou velmi elegantní. Trochu jsem se bál tloušky - 13 mm, ale je to naprosto v pohodě. Váhal jsem mezi bílým číselníkem, nebo černým. Nakonec jsem vzal černý, protože mám hodinky na kovovém tahu. Ale pokud nekdo upřednostňuje pásek, asi bych šel do bílého číselníku a černý pásek. Já měl podmínku kov, tam se bílý ciferník ztrácel s celokovovým tahem, takže černá - a vůbec nelituji, hodinky s černým číselníkem mi připadají zajímavější. Zpracování super, ždádné problémy zatím nejsou. Přesnost - denně 0,75 sekundy do plusu (průměr za ten jeden měsíc), takže i v tomto ohledu velká spokojenost. Objevil jsem na nich jednu zajímavost: zdají se mi čím dál tím hezčí, čím dál více se mi líbí. A na ruce vypadají mnohem lépe, než ve výloze. Vybíral jsem i z jiných hodinek, tam se mi na začátku moc líbily hodinky Raymond Weill, ale po pár zhlédnutích se mi okoukaly, Omega právě naopak. Kovový tak také dobrý, netahá chloupky. Při pohledu na zlaté logo Omega na tahu cítím něco zvláštního. Něco, co mě uspokojuje, něco co vím jen já, jakoby moje malé tajemství, které ... Možná to zní divně, ale opravdu ve mě tyto hodinky vyvolávají emoce, představy, ... a jen já vím. A to stojí opravdu za to.
lib Odesláno 17. října 2008 Nahlásit Odesláno 17. října 2008 ............... Něco, co mě uspokojuje, něco co vím jen já, jakoby moje malé tajemství, které ... Možná to zní divně, ale opravdu ve mě tyto hodinky vyvolávají emoce, představy, ... a jen já vím. A to stojí opravdu za to. Aaaa-jééééé! Virus "chronomagicus". Neléčitelné! Čas od času se to dá zpacifikovat novým přírůstkem, ale recidivy přicházejí častěji a častěji:
mik@ Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 P_P: Velmi pekne ti dakujem, ze si si nasiel cas a napisal si to tak pekne... Momentalne ma hodinky na kovovom tahu a povedal mi, ze chce skusit nieco ine tak mu poviem, nech si zobere tie s ciernym cifernikom a kozenym remienkom (co sa na zimu hodi) a potom popripade na zaciatku leta (kedy ma narodeniny) dostane darcek kovovy tah... Tak snad sa mu ich podari ich kupit...
Jaem Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 mik@, ak mozem poradit, radsej kup kodinky s kovovym tahom. Je jednoduchsie dokupit kvalitny kozenny remen, nez original tah, ktory dodatocne vyjde na viac nez 10 000,-
mik@ Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Odesláno 18. října 2008 No ja viem, ale moj otec prave nepatri do skupiny ludi, ktorich pochytil virus "chronomagicus" , a teda budem rad, ked si vobec kupi taketo poriadne hodinky... Urcite lahsie ho presvedcim, ked ta cena bude naoko nizsia... A ked vcera povedal, ze by chcel ten kozeny remen tak ho nebudem este aj presviedcat, ze ber kovovy tah...
P_P Odesláno 18. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2008 Jsem rád, pokud jsem aspoň trochu pomohl. Jinak určitě se také kloním ke koupi s kovovým tahem, řemen se dá asi vždy sehnat levněji a snáz. Navíc dokonce při výběru jsem ve většině případů narazil na stejnou cenu pro kovový tah i kožený pásek - jen v jednom obchodě byl rozdíl v ceně - tuším cca 3 0000 Kč. Takže ideálně koupit tah, kožený pásek dokoupit. S tím virem - asi fakt na tom něco bude - začínám zvažovat sportovní hodinky. Dokonce pravidelně sleduji sekci prodej. Ale plánuji zatím dalšímu nákupu odolat. Ale má to i své dobré stránky - tak pozorný na hodinky jsem nikdy nebyl. Ne že bych je ničil, ale abych se je bál položit na stůl bez nějaké měkké podložky, dvakrát kontroloval, zda jdou se mnou spát ve správné poloze na nočním stolku, pravidelně je během dne přeleštil aspoň rukávem košile, ...
sved002 Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Dobrý den, před časem jsem v jiném tématu řešil nákup hodinek. Nakonec jsem se s Vaší pomocí rozhodl pro značku Omega. Uvažoval jsem o modelu z řady Constellation Double Eagle, ale moc přesvědčen jsem nebyl (vadí mi, že provedení je v matu, uvítal bych lesklé provedení, moc dobře na mě nepůsobí luneta s čísly). Při prohlídce jsem padl i na model De Ville Hour Vision (431.30.41.21.02.001 ), který mě velice zaujal. Bohužel cena cca 129 000 je dost nad moje možnosti. Rád bych se tedy zeptal na možnost nákupu s nějakou slevou. Prosím o doporučení hodinářství se kterým máte dobrou zkušenost. Nebo je někdo schopen dovézt tyto hodinky ze zahraničí ? Odpovídá cena tomuto modelu (design, provedení, strojek). Dá se očekávat zlevnění tohoto modelu s nástupem nových (nevím, jak to u hodinek chodí s příchodem nových kolekcí, kdy se vydávají novinky, ...). Uvítám i Vaše názory na výběr (je to dobrá koupě, nebo raději zvolit jiný model, značku, ...? - pro každodenní nošení v práci i doma. V zaměstnání chodím v obleku nebo jen kalhotách, ve volním čase rifle a pod. ) Děkuji za pomoc. Pavel[/quo Zdravim, Pavle!v soucasne dobe se nachazim na uzemi USA a mistni autorizovani dealers davaji slevy 20% na hodinky omega. Prodejni cena tvych oblibenych je $5870 a po 20% sleve + 7% dan to dela $5024.Pokud mas nekoho v USA kdo ti je muze koupit ???
P_P Odesláno 22. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2008 to sved002: díky za informaci, ale jde o velmi starý příspěvek v mém fóru. Jak vyplývá z dalších, hodinky jsem již koupil a jsem jejich hrdým majitelem. Nakonec se mi povedlo dostat 25% slevu, takže spokojenost. Ale ještě jednou díky za nabídku pomoci.
XXXfazerXXX Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Odesláno 22. října 2008 Takže pár fotek. Trochu jsem je zmenšil, ale snad to bude OK. Moc krasne rucky a tah-gratuluji Dan
zabarna Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 zdravím, koupil jsem tyhle přes watch.de, trvalo to od objednávky do dodání tak 10 dní, cena 3694 euro včetně dopravy, čau (samozřejmě včetně záruky)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se