t_o_r_a Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2008 Zdravim, mám u hodinek Casio WVA-210DE-1AVER takový problém. Nechám je seřídit podle radia, na displeji jde vše tak jak má, ale analogové hodiny se mi liší o pár minut a několik vteřin. Myslel jsem že to chce čas, tak jsem to chvíli nechal, ale pořád to trvá. Proto jsem tedy seřídil analogové hodinky ručně. Ale po chvíli se mi opět vteřiny opět liší mezi digi a analog displejem. Děkuji za nějaký typ jestli je to vada a je to na reklamaci a nebo dělám něco špatně.
t_o_r_a Odesláno 17. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2008 t_o_r_a napsal: Zdravim, mám u hodinek Casio WVA-210DE-1AVER takový problém. Nechám je seřídit podle radia, na displeji jde vše tak jak má, ale analogové hodiny se mi liší o pár minut a několik vteřin. Myslel jsem že to chce čas, tak jsem to chvíli nechal, ale pořád to trvá. Proto jsem tedy seřídil analogové hodinky ručně. Ale po chvíli se mi opět vteřiny opět liší mezi digi a analog displejem. Děkuji za nějaký typ jestli je to vada a je to na reklamaci a nebo dělám něco špatně. já vím, třea jsem se zeptal blbě, ale byl bych rád za jakoukoliv reakci
Milil Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 t_o_r_a napsal: já vím, třea jsem se zeptal blbě, ale byl bych rád za jakoukoliv reakci Hodinky v ruce nemám, ale podle manuálu je analogová část synchronizována s digitální. Analogovou část však je potřeba vůči digitální části v některých případech dokalibrovat (srovnat) nastavením té analogové části. Jestli tu kalibraci uděláš a pak se to stejně rozjede, tak to je divný. Takže postup by měl být ten, že necháš nastavit hodinky rádiem. Pak přejdeš do nastavení analogové části a seřídíš ji podle digitální. Jestli se to pak zase rozjede, je asi něco špatně.
t_o_r_a Odesláno 18. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 Milil napsal: Hodinky v ruce nemám, ale podle manuálu je analogová část synchronizována s digitální. Analogovou část však je potřeba vůči digitální části v některých případech dokalibrovat (srovnat) nastavením té analogové části. Jestli tu kalibraci uděláš a pak se to stejně rozjede, tak to je divný. Takže postup by měl být ten, že necháš nastavit hodinky rádiem. Pak přejdeš do nastavení analogové části a seřídíš ji podle digitální. Jestli se to pak zase rozjede, je asi něco špatně. jo jo tak to dělám a stejnak se mi to pak za hodku, dvě rozejde a liší se mi to o několik desítek sekund. o minuty se mi to zatim nerozešlo.
JohnDoeX Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Podle popisu to vypadá na problém s analogovou částí. Přesněji nedovedu určit.
DavidC3 Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Ja bych nejdřív zavolal do Fastu (servis casio čr) a oni ti poradí.. návody na RC casio nejsou vůbec přesné a dost věcí tam ani není.. viděl bych problém v nastavení. Tak tam raděj zavojel at nejsi měsíc bez hodinek :-) TEL: 323204209
JohnDoeX Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Pokud mes jenom cesky manual, skus sehnat anglicky. Preklady navodu nestoji za nic.
Milil Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 DavidC3 napsal: Ja bych nejdřív zavolal do Fastu (servis casio čr) a oni ti poradí.. návody na RC casio nejsou vůbec přesné a dost věcí tam ani není.. viděl bych problém v nastavení. Tak tam raděj zavojel at nejsi měsíc bez hodinek :-) TEL: 323204209 Zatím pokaždé když jsem volal do Fastu, tak jsem se moc nedověděl Každopádně já se díval do origoš manuálu, ne do českého.
t_o_r_a Odesláno 20. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 Díky moc, už jsem procházel i ten orig manual a je to tam nastejno, sem tam o něco (hodně víc) jak v tom českém. Ale v jednom se schodují že pokud se prvně kalibruje analogová část tak se musí vteřinovka posunout na 12ku, ale já ji tam musim posunout pokaždé když je vykalibruji a nechám tak 20 sekund běžet. Ještě zkusím tedy zavolat a pak půjdu reklamovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se