Přejít na obsah

Gilius

Členové_50
  • Příspěvky

    8 112
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Gilius

  • Datum narození 17.8.1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Jihlava

Návštěvy profilu

26 423 zobrazení profilu

Gilius's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Tady je videjko ( konečně ) z poslední akce. Další se blíží...... http://www.youtube.com/watch?v=viyLSmP4rv8
  2. Včera jsem páchal tortilly s masovou směsí a jednoduchý dezert, takovou variaci na yorkshirský puding. Masová směs - orestoval jsem cibuli, přidal drůbeží maso, žampiony, trochu zeleniny + čínské zelí, sůl a pepř. A nechal cca 3/4 hoďky dusit. Pak už jsem to jen zamotal do tortil ( trochu majonézy ( ta prý nemusela být ) a římský salát, na to masovou směs ) Dezert je fakt jednoduchý, tuhle jsem to náhodou zahlédl, jak to dělá Jamie Olivier. Hrnek hladké mouky, hrnek mléka ( protože jsou u nás doma alergici, použil jsem ovesné ), 1 vejce, lžíci rozpustné kávy + vanilkový cukr ( to už jsem si přidal já, Jamie tam dal jen lžičku soli, ale prý fantazii se meze nekladou ) a to celé rozmixujeme, aby vzniklo těsto . Do formy trochu oliváče a šup s tím cca na 20 minut do rozpálené trouby ( na 220 stupňů ).
  3. Nemáte tip na nějakej film ve stylu Odplaty ( nebo pokračování " Get the ****** " ) ???? Mám tak nějak chuť na nějakou drsnou gangsterku.
  4. " já se vrátím " " Ty už jsi se vrátil mockrát, teď se vrátím já "..... A Chuck je opravdu borec !!! Mimo to, JCVD si střihnul zase roli špatňáka a sedla mu......
  5. Nechám to synka probrat a to, co má dvojmo a vícekrát, Ti klidně pošlu. Je to mor....šmoulové, zvířata, teď "mluvécé" zvířata......děs .
  6. Ani nevím, asi z těch léků, co jsem do sebe léta rval. Fakt nevím (rozhodně jsem nechlastal ).....prostě najednou zánět jak prase a už to jelo . Jo, dík, nějak to pokoušu. Jako vždycky. Co taky jinýho zbejvá, že jo ?!
  7. Nebylo to dnes, ale v pátek. Moje slinivka to nevydržela a od pondělka si píchám 4x denně inzulín. Kua.....co bude dál ??? Se na to fakt už ale zvysoka......
  8. jednoho...hehehe......a kolik jich jezdí. Nechápej mne špatně, nejsem rasista...to bylo jen pro zamyšlení a taky trochu pro pousmání.
  9. Prostě z.m.r.d.....vsaď se, že dostat ho na chvilku do rukou, že by brečel a prosil.......ale já jsem agresivní přiblblík a v tomhle století "humanity" se to už nenosí. Tfujtajcl, doufám, že v kriminále shnije.
  10. Hele..když už jsme teda u toho. Viděli jste někdy nějakýho cikána někdy v autoškole ??? Schválně se zkuste zamyslet.......
  11. Jo, i to možno. Ale je to to dobrý, co ??? Dnešní Guláš :
  12. Mně dnes vyndali tu hrůzu z břicha, zase jsem si to užil. Akorát teď ještě pořešit to, že mám asi cukrovku, slinivka to holt nevydržela. V tejdnu mne čekají testy a v pátek se dozvím ortel.....ani nevím, do kterého témata to dát. Ale asi jsem správně, ten blbinec v pajšlu už mne štval a to, že je pryč, to mne vážně potěšilo. Ale než to doktorka vytáhla...brrr...nohy se mi svíraly v pěsti.
  13. Kucí, nechte teho.....já se nedal ( a obálky taky nedával ), kluk už je objednanej na kardio i neurologii a pak se uvidí. Půjdu tam s ním já, kdyby náhodou chtěli ještě něco zkoušet. Já si doktorů vážím, mne vytáhli hrobníkovi z lopaty a je to tzv. služebné povolání ( stejně, jako třeba hasiči, PČR, učitelé ).....a blbci a zmetci se najdou všude, o tom se nemusíme bavit. A já dokážu bejt dost přesvědčivej a neodbytnej, když se mi něco nelíbí
  14. Jasně, je to pro fajnšmekry a lidi, co to s koloběháním myslí vážně. Já se zase pomalu vracím ke své ( musím fakt opatrně, kvůli zdraví ), o kolobrndě od Kostky taky přemejšlím. Furt mám před sebou tu výzvu "Nova Author Cupu" na kolobrndě......dám to, určitě.
×
×
  • Vytvořit...