Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry vecer prajem vospolok.No tento krat rad by som vedel nazory a hlavne kto ma skusenost s tymto modelom.Mne osobne sa moc paci,ale este som ho nevidel v skutocnosti: Neviem ho proste najst :crying_anim: Ma ho niekto? HAMILTON NAVY GTM H77665373 prikladam aj fotecky co mam z netu.Co poviete na nich? Ja skor nosim taky sportovo elegantny stil. Potrebujem hodinky na kazdy den. Tie co som mal som vsetky predal. :thumbsup_anim:

Uz bolo na case. Tak co na nich poviete? oplati sa? Objednavat ich budem z USA. Okolo 12 500sk myslim,ze celkom slusna cena.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

imagemagic.php.jpg

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

Jestli bych se měl rozhodnout mezi těmito, tak určitě AIR RACE. Pokud jde o Hamiltony všeobecně, tak bych si určitě přišetřil a šel bych do X-Windů. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno (upraveno)
Dobry vecer prajem vospolok.No tento krat rad by som vedel nazory a hlavne kto ma skusenost s tymto modelom.Mne osobne sa moc paci,ale este som ho nevidel v skutocnosti: Neviem ho proste najst :crying_anim: Ma ho niekto? HAMILTON NAVY GTM H77665373 prikladam aj fotecky co mam z netu.Co poviete na nich? Ja skor nosim taky sportovo elegantny stil. Potrebujem hodinky na kazdy den. Tie co som mal som vsetky predal. :thumbsup_anim:

Uz bolo na case. Tak co na nich poviete? oplati sa? Objednavat ich budem z USA. Okolo 12 500sk myslim,ze celkom slusna cena.

Pokial mas zaujem ich vidiet na zivo a zaroven vyskusat, maju ich v Poluse (Bratislava) na prizemi smerom k Datartu. Je tam iba jedna luxusna predajna s hodinkami.

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno

Diky mocc pojdem pozriet. A co sa tyka tych X Windu tak taky stil uz som mal sice nie Hamilton ale mal som a chcem teraz nieco ine. Ako peniaze az taky problem niesu.Ale clovek aj tak potrebuje aj na ine veci. napr: na auto a zenu :thumbsup_anim: sak to je najvedsia investicija :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...