MichalSVK Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Na susedskom nemeckom fore som nasiel fotky novej karticky - bez LC :O :O :O Hiiii, uz ziadne to je LC100, to je drahsie a yberatelskejsie. Snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 7. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Mozno aj bez mena opat. Vsetko len systemovo na pozadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Paráda. Už jen aby zavolal někdo od AD, že pro nás něco mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 1 minutou, dabelM napsal: Paráda. Už jen aby zavolal někdo od AD, že pro nás něco mají. No. Asi tak... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Paráda. Už jen aby zavolal někdo od AD, že pro nás něco mají. tak to mě rozesmálo.. každý den s tím vstávám, jestli už dnes.. a nic.. a to co mají třeba 31 Datejusty nechci..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 7. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Jedneho dna, ehm roku, pride istotne na kazdeho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 (upraveno) Koncom minuleho roka som kupoval u velkeho zapadoeuropskeho AD Black Bay 58 (su aj RLX)... Normalne standard preberacka jak pri Rolexe… folie musia ist dole, tah sa musi skratit, nedostatkovy model, len jeden kus na zakaznika, bla-bla… ale meno a adresu na kartu nenapisali. Pani povedala ze ako novinku maju zakazane vypisovat ale aj elektronicky ukladat osobne udaje zakaznikov lebo GDPR zakony... Upraveno 7. května 2020 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Já kupoval rolexky nedávno a jméno na kartě mám...jo a mám z toho radost a teď si vyber... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 LC100 je desna **covina teda mimochodem, to fakt nepochopim co na tom skopci maj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 No jo, tyhle zbytečný číčoviny do skříně, to by jim šlo...ale třeba navýšit produkci to néééé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se