sauce Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Objevil jsem podle mě nádherné hodinky: Zenith Grande Class El Primero, průměr 44mm
PhoeniX Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 No "znáte" ve smyslu, že o nich vím a že už jsem je viděl. Pro mě nádherné oblekovky.
japa Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 sauce napsal: Objevil jsem podle mě nádherné hodinky: Zenith Grande Class El Primero, průměr 44mm sledujem, že máme podobný vkus...
sauce Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Zajímalo by mě, jestli je tady někdo, kdo tyhle nebo vůbec nějaké Zenithy vlastní... A jaký máte názor na tuhle značku?
uns Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Podľa mňa robí Zenith krásne hodinky. Teda až na DEFY, to je už na mňa príliš...
Pepino65 Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Můj kamarád je moc chce (Zenithy), ne zrovna tento model, chtěl by nějakou open verzi. Takže zanedlouho budu muset otevřít vlákno s dotazem na povědomí, kde nejlépe nakoupit. Prostě kdo pojede na ruce s Q&Q do Dubaje a se Zenithem zpátky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se