mengelis Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Tak jsem měl dneska další příjemný zážitek s kapitalismem po česku. Byv poučen chvalozpěvem členů chronomagu na hodinářství u Aleše, zašel jsem tam dneska se svými PRIMkami s dojmem, že to je to nejlepší místo, kde jim vdechnout život. Jakmile jsem je však vytáhl a jemně naznačil svou představu co s něma (vyčistit, promazat, přeleštit sklíčko), milý pan majitel mně zarazil a sdělil mi, že: "Na takové charity já nemám čas" a vyhodil mně. Možná nejde ani o to, že nemá čas a je zahlcen prací, ale ta věta a tón toho sdělení mě přesvědčily, že může mít ruce třeba ze zlata, ale tam už já nepáchnu. Aneb, víte o nějakém panu hodináři v Brně/nebo o někom jiném v Ostravě?
Baker Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 To co pises me prekvapuje, protoze pokud to byl pan Svoboda, tak mi to moc nesedi k jeho stylu jednani. Domluv se s mechanem.
mengelis Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 To co pises me prekvapuje, protoze pokud to byl pan Svoboda, tak mi to moc nesedi k jeho stylu jednani. Domluv se s mechanem. I muži mají své dny... Každopádně ta konkrétní formulace o charitě, to prostě ne.
Onisan Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 To je hnus... to bych se cítil fakt nemile... trapné... I odmítnout lze s grácií
Baker Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 I muži mají své dny... Každopádně ta konkrétní formulace o charitě, to prostě ne. No prave ta veta me docela zarazila, asi fakt spatny den.
David_B Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Mikina je z Havířova... No, s hodinářstvím U Aleše je to jednou tak a podruhé onak. Jedenkrát mi pan Svoboda perfektně seřídil Vostoky, že byly přesné jak "švýcarské hodinky" a pak jsem mu tam dával Orienty a Seika z 80.let a na Orientech zanechal velký chlup na ciferníku (absolutně neakceptovatelné) a u Seiko byla vnitřní luneta posutá. Nicméně tyto dvě nepříjemnosti nedělal přímo p. Svoboda, ale nějaká dáma, která u něj pracuje. Jinak jsem s ním párkrát i velice příjemně poklábosil. Mikinu vřele doporučuji. Mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Už z několika totálních vraků vykouzlil moc pěkné hodinky.
Baker Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 QUOTE(David_B @ 27.8.2008 - 9:54) 187839[/snapback]Jinak jsem s ním párkrát i velice příjemně poklábosil. Presne tak, sice mam pocit ze je trochu baron prasil, ale vzdy, kdyz jsem tam byl, tak min. pul hodiny jsme kecali.
uzak Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Jsem maximálně překvapen vzniklou situací. Na p. Svobodu jsem kontakt dostal od zetě, který je z Prahy a od té doby s ním vycházím naprosto korektně,přesto že znám další 'Ostravské hodináře, kteří rozumí mech. hod. A protože z Primek jsem zaměřen na Sporty l a ll tak jsem jich měl u něj na CO již dost s max. spokojeností.
mengelis Odesláno 27. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Jsem maximálně překvapen vzniklou situací. Na p. Svobodu jsem kontakt dostal od zetě, který je z Prahy a od té doby s ním vycházím naprosto korektně,přesto že znám další 'Ostravské hodináře, kteří rozumí mech. hod. A protože z Primek jsem zaměřen na Sporty l a ll tak jsem jich měl u něj na CO již dost s max. spokojeností. No takové zvěsti tak v podstatě jen celkem zvyšují mou nasranost :-/
thukid Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Tak jsem si dnes přečetl, co o mě pan "Megazávislák" napsal. Je to sice už pár let, ale i tak mám potřebu se vyjádřit. Na celou tu situaci si pochopitelně nevzpomínám - jenom z jeho popisu události a z toho, jak znám sám sebe, naprosto zodpovědně prohlašuji, že jde buď o lež, nebo polopravdu vytrženou z kontextu události. Že mechanické hodinky a obvzlášť Primky běžně opravuji, ví tady každý. Že se zákazníky vycházím naprosto pohodově, ví taky každý - avšak může nastat vyjímka. Když mi sem přijde arogantní a namyšlený frajírek, co si myslí, že jsem nějaký jeho sluha a za kvalitní práci mi dá tři koruny padesát - tak to sorry. "Já jsem pán a ty jsi pán - každý má svůj marcipán", ( To je Ota Pavel). A takovéhle frajírky opravdu ženu ze dveří. A když už jsme u té charity - když mi přijde nějaký dědulka, nebo postižený člově, tak mu "udělám" cenu, aby ho to moc nebolelo. Kdybych se takhle choval běžně, tak bych tu asi už dávno nebyl. A jsem tu už 21 let. Takže pane Megazávisláku - moc pěkné jméno, že? - o takové jako jste Vy opravdu nestojím. Bez veškeré úcty Zdeněk Svoboda.
grakij Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Jen bych trochu uvedl stav... Mám pocit, že Mengelis je zabanovaný, takže už jako Mengelis (Chaharoid) neodpoví, leda jako jiná reinkarnace. "Megazávislák" je "titul", který přiřazuje forum podle počtu příspěvků, 'začátečníku'. Pěkný zbytek dne
Návštěvník Tada Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Mengelis ban nemá, jen už se sem bojí strčit nos, to samé chacharoid, když jsme odhalili, že je to Mengelis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se