Arison Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Zdravím, nevíte, kde by se dal sehnat manuál v češtině ? Předem děkuji.
Qvido Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Arison napsal: Zdravím, nevíte, kde by se dal sehnat manuál v češtině ? Předem děkuji. Když se budu o víkendu hoodně nudit tak ti ho naskenuju.
Arison Odesláno 29. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 (upraveno) Qvido napsal: Když se budu o víkendu hoodně nudit tak ti ho naskenuju. Tak se prosím tě hodně nuď... :-) Díky... Arison Upraveno 29. srpna 2008 uživatelem Arison
innocent1 Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2008 Arison napsal: Tak se prosím tě hodně nuď... :-) Díky... Arison A nemohli by ste lidicky ten navod poslat aj mne? Velmi zhanam a neviem nikde najst... Pekne prosim. e-mail: innocent1@centrum.sk
Arison Odesláno 31. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2008 Qvido napsal: Když se budu o víkendu hoodně nudit tak ti ho naskenuju. Tak jak sleduji, asi se moc nenudíš.... :-)
Cyber Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Arison napsal: Tak jak sleduji, asi se moc nenudíš.... :-) Vůbec by nebylo od věci udělat Pdf sekci s návody, katalogy, z nichž by si mohl případný zájemce vyčíst vše co ho zajímá. B1 by mohly tradici začít. Bylo by to fajn. Ke skeneru má dneska přístup skoro každý, a do PDF se dá skenovat běžně.
Návštěvník YPO Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Cyber napsal: Vůbec by nebylo od věci udělat Pdf sekci s návody, katalogy, z nichž by si mohl případný zájemce vyčíst vše co ho zajímá. B1 by mohly tradici začít. Bylo by to fajn. Ke skeneru má dneska přístup skoro každý, a do PDF se dá skenovat běžně. ... ta sekce existuje , ale je celkem mrtvá
Cyber Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 YPO napsal: ... ta sekce existuje , ale je celkem mrtvá Díky, škoda. Ale zavazuju se, že tam do v blízké době něco dám. Ono to hodně pomůže těm nerozhodným, nebo naopak pomůže těm, co návod nedostali, ztratili, atd....Obzvláště u složitějších , nebo méně obvyklých modelů.
Arison Odesláno 1. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Cyber napsal: Vůbec by nebylo od věci udělat Pdf sekci s návody, katalogy, z nichž by si mohl případný zájemce vyčíst vše co ho zajímá. B1 by mohly tradici začít. Bylo by to fajn. Ke skeneru má dneska přístup skoro každý, a do PDF se dá skenovat běžně. Ano, je to opravdu dobrý nápad. Plně souhlasím...
Arison Odesláno 2. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Arison napsal: Tak jak sleduji, asi se moc nenudíš.... :-) Tak už se prosím tě začni alespoň malinko nudit ... A hoď mi ten sken...
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Arison napsal: Tak už se prosím tě začni alespoň malinko nudit ... A hoď mi ten sken... kdyby si nebyl línej tak ho najdeš za dvě minuty http://www.9x19mm.com/b1.pdf
Arison Odesláno 2. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2008 YPO napsal: kdyby si nebyl línej tak ho najdeš za dvě minuty http://www.9x19mm.com/b1.pdf Milý YPO, já líný nejsem...Grrr... Ale Ty, kdyby jsi si přečetl pořádně můj dotaz, tak by jsi možná zjistil, že ten manuál scháním v češtině.... Ale i tak díky za snahu...
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Arison napsal: Milý YPO, já líný nejsem...Grrr... Ale Ty, kdyby jsi si přečetl pořádně můj dotaz, tak by jsi možná zjistil, že ten manuál scháním v češtině.... Ale i tak díky za snahu... omlouvám se za svůj příspěvek, myslel jsem, že obrázkovou galerii pochopí průměrná opice
Arison Odesláno 2. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2008 YPO napsal: omlouvám se za svůj příspěvek, myslel jsem, že obrázkovou galerii pochopí průměrná opice Ty mi teda dáváš....
Arison Odesláno 3. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2008 (upraveno) Arison napsal: Zdravím, nevíte, kde by se dal sehnat manuál v češtině ? Předem děkuji. Našel by se please někdo jiný než QVIDO, který je asi straaašně moc vytížený...? Upraveno 3. září 2008 uživatelem Arison
Arison Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Arison napsal: Zdravím, nevíte, kde by se dal sehnat manuál v češtině ? Předem děkuji. Opravdu by se nikdo nenašel....?
Arison Odesláno 1. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Qvido napsal: Když se budu o víkendu hoodně nudit tak ti ho naskenuju. Děkuji Qvidovi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se