Pepino777 Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Nenašel jsem vlákno, tak zakládám. Naprosto skvělá komunikace a rychlý bezproblémový nehodinkový obchod. Vše pečlivě zabaleno a bleskově odesláno. Za mě 10/10! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Díky za obchod. Vše proběhlo jasně, rychle, stručně a správně. Tak to má být. Za mě OK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Tak za mě, má velké plus za rychlost odeslání a u mě velká spokojenost za dodané hodinky a vybavení k nim. Takže díky za obchod a třeba zase někdy. Jak píše Pepíno777 10 z 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Super obchod, krasne hodinky, perfektny predajca. Hodinky poslal skor ako ja peniaze. Cenim si to a dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se