Kyle Case Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Ted jen sehnat odpovídající tah. Tatík prohledal celej stůl a nenašel ani tah a ani originál návod. Musím změřit jakou šířku tahu potřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 cody napsal: Prehledne, stylove, krasne. S tema udelas parady mnohem vic jak s novejma preplacanejma Casio. Nová Casia se,pravda,moc nepovedla...ale vintážní kousky mají hodně co do sebe..... 4Kyle Case- To seženeš.......se Ti taky zkusím poptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Myslel jsem prave ty nove, starsi co jeste pamatuju by mi dneska taky voneli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 cody napsal: Myslel jsem prave ty nove, starsi co jeste pamatuju by mi dneska taky voneli. A to jak kovové,tak i plasťáky....mám několikery(jedny třeba od Kibiho) a šlapou a jsou super.Sice na nošení...no....nenosím je,ale jsou parádní.......jasně,asi ne pro každého...spousta lidí tu tohle nemá rádo,ale já tyhle hodinky mám rád. V podstatě se nechá všechno,co je do roku 95...... A kousky,které házím do "svého" vlákna......to je potěšeníčko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 Ve vláknu:Tah na Igeny jsem našel odkaz a v něm další odkaz na SEIKA tahy: http://stores.ebay.com/Seiko-Prince-Seiko-...8QQftidZ2QQtZkm Zkuste kouknout a poradit, jakej by byl nejpodobnější na ty moje G 757, dík za pomoc. Potřebuji 20 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 Tak si to porovnej: http://pocketcalculatorshow.com/nerdwatch/fun.html Z těch,co máš na tom odkazu,asi žádnej......už jsem poslal dotaz na origo....třeba bude...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 jj,na origo jsem koukal, také mne napadlo zkusit výrobce, zda to nemá ještě v prodeji. Dík, za dotaz, jsem zvědavej co odpoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se