Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsem se dotazoval na názor na tyhle hodinky http://www.vostok-watches.com/?gclid=CJLpy...CFQtWtAod1W3CZA jsou sice "ruské" což nemyslím hanlivě, protože si nemyslím , že by v zemi která posílala rakety do kosmu a disponuje a disponovala vždy obrovským potenciálem (někdy za cenu průmysl.loupeží) , nedokázala sestrojit kvalitní mechanické stroje.Bohužel je pravdou , že dost často ztroskotala snaha vývojářů na designu a dílenském zpracování, ale kapitál a globalizace se činní a když mám srovnávat cenu a užitnou kvalitu se srovnatelnými značkami, tak mi přijde , že za stejný peníze můžu mít originál, kterej nepotkám na každým kroku .Původně jsem uvažoval o Superoceanech od Breitl. ale jsou prostě předražený a obyčejný, ikdyž to sklíčko je prostě úžasný a mám kamaráda kterej se zabývá prodejem drahejch hodinek a dokáže je sehnat za cca -25% .Samozřejmě píšu o tom co si můžu dovolit, protože Zenithy , který jsou pro mě naprosto úžasný jsou pro mě zatím nedostupný a na běžný nošení do práce která v mém případě není vždy u PC ale občas celkem tvrdě hákuji, je to nesmysl a zhovadilost.

Díky za rady

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dobry den pan SMILE,

Na tomto fore zatial nesedim extremne dlhu dobu, ale za tych niekolko mesiacov som si stihol vsimnut ze miestny uzivatelia fakt

NIE SU BLBY !!! Pre laika povedane, ked sa zalozi jeden topic, podla mna netreba zakladat rovnaky znova alebo este aj treti krat. My sme si to uz vsetci vsimli, ze to tam bolo.

Ked sa Vam tie hodinky pacia, preco si ich nekupite? stale sa len pytate na radu, aby sme Vam povedali nase nazory. Ked ich povieme, tak vravite ze su zle. Tak na co si ich potom pytate? My Vam tie hodinky nosit nebudeme, budu na Vasej ruke.

Myslim, ze je to vsetkym srdecne jedno, ake hodinky si kupite, nakolko to nebude na nase naklady.

Pre buducnost. Topic staci zakladat jeden krat - ale na to spravne miesto. Trikrat (aspon 7) merajte a raz rezte...

dakujem a ostavam s pozdravom

S

Návštěvník Snow
Odesláno

Pod tenhle názor Asicse se mohu podepsat.

Pro uklidnění informace, právě jsem si všiml, že zdublovaná vlákna jsou už zaplať pánbůh v prdeli. Moderátoři, děkuji, začal jsem se obávat o své zdraví, dnes jsem duševně labilnější a dívat se ještě chvilku jak nám přibývá jedno vlákno Буран za druhým zřejmě bych nevratně poškodil monitor :D .

Odesláno
Dobry den pan SMILE,

Na tomto fore zatial nesedim extremne dlhu dobu, ale za tych niekolko mesiacov som si stihol vsimnut ze miestny uzivatelia fakt

NIE SU BLBY !!! Pre laika povedane, ked sa zalozi jeden topic, podla mna netreba zakladat rovnaky znova alebo este aj treti krat. My sme si to uz vsetci vsimli, ze to tam bolo.

Ked sa Vam tie hodinky pacia, preco si ich nekupite? stale sa len pytate na radu, aby sme Vam povedali nase nazory. Ked ich povieme, tak vravite ze su zle. Tak na co si ich potom pytate? My Vam tie hodinky nosit nebudeme, budu na Vasej ruke.

Myslim, ze je to vsetkym srdecne jedno, ake hodinky si kupite, nakolko to nebude na nase naklady.

Pre buducnost. Topic staci zakladat jeden krat - ale na to spravne miesto. Trikrat (aspon 7) merajte a raz rezte...

dakujem a ostavam s pozdravom

S

Dík za radu a vážím si Vaší nezměrné trpělivosti s mou virtuální osobou. Chci se na ně zajet podívat ale nicméně mi nebylo nikým odpovězeno na otázku rozdílů mezi kalibry Breitlingu (levnější modely jako je Superocean) a běžnými strojky ETA .

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...