CL95 Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Dostaly se mi do rukou taky jedny z CCCP, tak se chci s vámi podělit :-). Třeba je někdo zná a něco o nich (narozdíl ode mě) ví... Jsou to NOS, staré asi 15 let a víc. Řemen má takovou zvláštní "dlouho skladovací" vůni :-) Objednával jsem je pro známého a vůbec mě na fotkách nezaujaly, dneska mi přišli a naživo jsou mnohem hezčí až zajímavé :-) Jsou mechanické s manuálním nátahem, o strojku víc nevím. Sklíčko je plast, pouzdro pěkně pochromované, asi mosaz. Řemen je Genuine Leather. Krásně tikají :-) Je to můj první příspěvek s fotkama, doufám, že se mi je sem podaří dát... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
koblih69 Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Dostaly se mi do rukou taky jedny z CCCP, tak se chci s vámi podělit :-). Třeba je někdo zná a něco o nich (narozdíl ode mě) ví... Jsou to NOS, staré asi 15 let a víc. Řemen má takovou zvláštní "dlouho skladovací" vůni :-) Objednával jsem je pro známého a vůbec mě na fotkách nezaujaly, dneska mi přišli a naživo jsou mnohem hezčí až zajímavé :-) Jsou mechanické s manuálním nátahem, o strojku víc nevím. Sklíčko je plast, pouzdro pěkně pochromované, asi mosaz. Řemen je Genuine Leather. Krásně tikají :-) Je to můj první příspěvek s fotkama, doufám, že se mi je sem podaří dát... Jsou celekem pěkné. Zase jiná variace na Raketa 24 h ( stejně jako tyhle http://www.poljot24.de/en/pi1046771489.htm?categoryId=10 ) Jediný co mě na nich mrzí je to chromované pouzdro, ale i tak jsou zajímavé.
Uwe.T Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 no v době kdy se ve velkém svazu chystali jak vyhrajou světovou válku asi moc jiných pouuzder než pochromovaná mosaz nedělali ne ?
Kirn Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 hodinky vypadají hezky, někde jsem je na internetu viděl a chtěl si je dokonce taky objednat. nevím, jestli jsou opravdu 15 let staré
Návštěvník Ondra Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 V téhle černé variantě vypadají hezky. Pěknej NOS kousek
Ičo Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Jej, skoro som videl svoje. Kupovane na eBay od Zenitara minuly rok a stale bezia. Je tam nejaky strojcek 2614.H... Znem s nimi uspechy, lebo 24h hodinky sa casto nevidia Co sa ich veku tyka, tazko povedat. Zenitar tvrdi, ze su nenosene, comu verim, ale ze zo starych zasob, tomu uz menej. Prikladam foto, sklicko je uz trochu poskriabane, ale pri mojom zaobchadzani s nimi sa mu ani nedivim. Jedine, co ma hneva, je, ze mala rucicka oskrabala napis o krajine povodu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se