faukner Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Dobrý den,mám dotaz ohl.hod.Zenith special,které mám po dědovi. Mám model s vteřinovkou na 6.Mají poškrábané sklíčko a nevím čím ho vyleštit,nebo to dělají v hodinářství?Plus bych sechtěl zeptat kde sehnat nějaký odp.řemínek k těmto hodinkám.Jestli mají ochr.sklíčko o kterém se tu psalo nevím,bojím se to sám otevřít.Jinak jdou velmi přesně. Díky za info Faukner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Dobrý den,mám dotaz ohl.hod.Zenith special,které mám po dědovi. Mám model s vteřinovkou na 6.Mají poškrábané sklíčko a nevím čím ho vyleštit,nebo to dělají v hodinářství?Plus bych sechtěl zeptat kde sehnat nějaký odp.řemínek k těmto hodinkám.Jestli mají ochr.sklíčko o kterém se tu psalo nevím,bojím se to sám otevřít.Jinak jdou velmi přesně. Díky za info Faukner Sklíčko vyleštíš aj sám. Je tu na to pár rád, skús funkciu hľadanie. Ja používam a odporúčam šedú pastu na leštenie autolaku. Máš tam to pôvodné vysoké sklo? Tu sú open end remienky 22 mm: http://www.watch-band-center.com/watchstra...bands-22mm.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faukner Odesláno 11. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Sklíčko vyleštíš aj sám. Je tu na to pár rád, skús funkciu hľadanie. Ja používam a odporúčam šedú pastu na leštenie autolaku. Máš tam to pôvodné vysoké sklo? Tu sú open end remienky 22 mm: http://www.watch-band-center.com/watchstra...bands-22mm.html Díky moc za radu,tu pastu zkusím.Sklo je určitě původní je hodně vysoké.l Nemáš náhodou foto jaký původní pásek?Nevím co vybrat. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 (upraveno) Díky moc za radu,tu pastu zkusím.Sklo je určitě původní je hodně vysoké.l Nemáš náhodou foto jaký původní pásek?Nevím co vybrat. Díky Nemáš za čo. Ja som kúpil Chrono Extreme, fotky sú tu niekde na fóre. Škoda len, že vlákien s názvom Zenith Special tu je asi päť Prípadne sa skús ohľadom remienka obrátiť na člena menom: Kubson. Pozri na jeho obchod : CHRONOSHOP - klikni sem Upraveno 11. září 2008 uživatelem maxs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Watch fan Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Taky mam dotaz na sklo. Nesetkali jste se nekdo s nabidkou novych skel na Zenith special a podobne letecke hodinky? Tedy vysoke a ploche mineralni sklo..Na normalni kapesni hodinky jich mame tisice, ale tohle jsem jako nahradni nikdy nevidel. Koukal jsem do nabidky SternKreuz, ale taky jsem tam nic nenasel a to maji ledacos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Dobrý den,mám dotaz ohl.hod.Zenith special,které mám po dědovi. Mám model s vteřinovkou na 6.Mají poškrábané sklíčko a nevím čím ho vyleštit,nebo to dělají v hodinářství?Plus bych sechtěl zeptat kde sehnat nějaký odp.řemínek k těmto hodinkám.Jestli mají ochr.sklíčko o kterém se tu psalo nevím,bojím se to sám otevřít.Jinak jdou velmi přesně. Díky za info Faukner Místo vnitřního deklu je tam ráfek pro sav . sklo . Odpovídající řemínek jistě s prob. po upravě seženeš. Jinak ten pilot tyto hodinky měl přímo na pilotní rukavici. Je jasný , že bys to takto po městě nenosil....a vovo tom to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Na sklo se kdyžtak dá i silikachrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se