Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, poraďte prosím s výběrem. Sháním pro tátu k narozeninám natahovač pro dvoje (IWC Portugieser Chronograph a Longines Heritage Diver 1967) až troje hodinky (Swatch Sistem51).

Nejlépe něco v jednoduchém, až minimalistickém designu. Neorientuji si v tom, takže případné požadavky doplním. 

Zatím vím jen rozpočet: 10 000 Kč

Předem děkuji za tipy.

Odesláno

Ja vim presne

https://www.designhuette.com/en/designhuette-watch-winder-san-diego-3-black-grey-70005-53?number=70005-53

uz jsem o tom psal v Tudor vlakne, @jake Tudoty mate na ruce, tak tam mrkni. Mam tyhle doma dva. Na 3 a 4 kusy hodinek. Za ty prachy fakt - hodne dobry. A pro klid duse, tocim v tom Omegu, Tudor, Heuer a dalsi. Bez obav

Odesláno

Na AUKRU  se pohybuje chasník který prodává natahovače na 4kousky hodinek. Částka kolem 3000kč - 3500kč. jeden natahovač mám doma, a musím říct že je to OK.

Odesláno
před 10 hodinami, CHRONOGRAF1 napsal:

Na AUKRU  se pohybuje chasník který prodává natahovače na 4kousky hodinek. Částka kolem 3000kč - 3500kč. jeden natahovač mám doma, a musím říct že je to OK.

Hmm, nemel jsem z aukra, ale novy z Nemec - tusim pres Conrad.de - znacky Klarstein, za nejake 4500.. Ta vec sla do popelnice. Vrcelo to  jak stary mrazak a ty moturky s hodinkama netocily ale hazely. Laca, Eterny, Seika a spol jsem tam jeste prezil.. .. ale Monaca a Pelagosy uz bych tam nedal. 
A to se porad nebavime o natahovacich za kilo atd.. Atd myslim a vic ;) 

Odesláno
Před hodinou, Postal80 napsal:

To chápu, pokud by box vydával nejaký zvuk, tak už bych ho také neměl. Ten co mám já si žije vlastním životem, pohyb je plynulý a bezhlučný. Ostatně moje srdcovky bych do nějakého rumpálu opravdu nestrčil. Tady mohu jen doporučit v poměru kvalita - cena - výkon.

• po 4 týdnech...
Odesláno
V 31. 10. 2020 v 20:50, CHRONOGRAF1 napsal:

Nenašel jsem. Byla by prosím nějaká konkrétnější informace? Klidně do SZ. Děkuji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Klarstein nedoporučuju. Koupil jsem z Amazonu bez předchozího prohlídnutí a znovu bych to neudělal. Kvalita zpracování fakt mizerná - plastový a laciný vzhled, celkem hlasitý chod...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...