Timex Ironman Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Rozhodl jsem se napsat recenzi mých digitálních hodinek Timex. Občas si prohlížím ostatní diskuze na tomto fóru a webu a zjišťuji, že ve spousta případech jsou digitální hodinky nesmyslně odsuzovány kvůli ceně a podobným nesmyslům. Nevím co je to za módu, ale moc se mi to nelíbí a myslím, že je to jen projev namyšlených hlupáčků co neví kam zrovna rejpnout. Ale zpět k tématu. Jedná se o odolné sportovní hodinky Timex Ironman Triathlon 30-Lap FLIX (T5E901). Jsou velmi lehké, tudíž se dobře nosí a na sport je to ideální vlastnost. Řemínek by měl být údajně z kaučuku, pouzdro je plastové. Velice mě zaujala funkce FLIX INGILO night-light, škubnutím ruky se veškeré údaje na displeji rozsvítí. Je to neocenitelné pokud běžíte nebo něco děláte druhou rukou. Zatím se mi nestalo, že by se omylem rozsvítili. Po zapnutí se režim sám po 8 hodinách opět deaktivuje kvůli vyšší spotřebě energie. Na displej je opravdu dobře vidět, údaje jsou pěkně kontrastní. Večer stačí stačí zapnou režim FLIX INDIGLO night-light nebo jen stisknout tlačítko INDIGLO any se rozsvítil. Na displeji je standardně vidět datum, aktuální čas (hh:mm:ss, 12/24) a aktivní funkce. Tlačítkem START/SPLIT se dá přepínat mezi třemi časovými pásmy, které si můžeme nastavit. Dále jsou hodinky vybaveny třemi budíky (které mě ráno nevzbudí), odpočítáváním, stopkami s pamětí na 30 kol a 99 mezičasy a kalendářem s upomínkami (doktor, narozeniny, schůzka, atp.) s možností upozornění na ně den před tím, apod. Zobrazit je můžeme i na "home-screenu" tlačítkem STOP/RESET. Funkce se dají i vypnout a to tak že se v menu nebudou zobrazovat, to se dá nastavit v nastavení. A jsou vodotěsné do 100m. U nás je pořídíte přibližně za 1750,- v USA kolem 600,-. Pokud rádi sportujete a nejste moc nároční, tyto hodinky jsou myslím akorát tak pro Vás!
Gilius Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 (upraveno) Díky za recenzi...super.... Mno....a k tomu Tvému úvodu....bylo to zbytečné...prostě tu lidi jedou spíše v mechanických hodinkách a digitálky jim nic neříkaj.....ale pár lidí,kteří je můžou,tu je.....a spojuje nás jedno...ten zájem o hodinky....takže je to pohoda...ne?! EDIT-kolik těch Timexů už máš???Jen tyto jedny,nebo........??? Upraveno 21. září 2008 uživatelem Gilius
Timex Ironman Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Díky, nemáš zač Kdyby to bylo tak, neřeknu ani slovo, ale ti co mají digitální hodinky byly za chudáky a idioty. Četl jsem to jak na fóru tak i na webu Jen jedny
spiderer Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Kdyby to bylo tak, neřeknu ani slovo, ale ti co mají digitální hodinky byly za chudáky a idioty. Četl jsem to jak na fóru tak i na webu Pekna recenze i fotky Mas nekde odkaz na tema kde bylo zmineno ze lide s digitalkami jsou chudaci a idioti? Jsem na chronomagu celkem dlouho a podobne tema (nebo temata) mi uniklo
Gilius Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Kdyby to bylo tak, neřeknu ani slovo, ale ti co mají digitální hodinky byly za chudáky a idioty. Četl jsem to jak na fóru tak i na webu tak to není....jen je nás tu méně......a když si projdeš vlákna,najdeš,že i lidi,kteří číslíčka nemusí,chodí číst a koukat......a někdy i pochválí. A mnozí nadšenci do mechanických hodinek mají i digitálky....jedou tu překrásné Junghansy,G-shocky a další...... Je to jen koníček,nemá smyslu to brát až takto.....co nosíme a co se nám líbí je jen a pouze naše věc PS-kdyby tomu opravdu tak bylo,nikdy tu na Chronomagu nevznikne sekce věnovaná digitálkám a quartzkám...... A jestliže máš jen jedny...tak šupšup.....pořiď další,ať jim není smutno......
Timex Ironman Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Rád bych tu diskuzi nalinkoval, ale nemohu jí najít. Mluvilo se tam o tom, kdo má dražší hodinky a kdo levnější. Že plastové jsou pro chudáky, apod. O tom jak někdo je měl za desítky tisíc a byl zadlužený a někdo levné.. Ale bylo to už déle co jsem to četl.. možná už to tu ani dávno není Rád bych si koupil i jiné, ale peníze netisknu
Gilius Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Rád bych tu diskuzi nalinkoval, ale nemohu jí najít. Mluvilo se tam o tom, kdo má dražší hodinky a kdo levnější. Že plastové jsou pro chudáky, apod. O tom jak někdo je měl za desítky tisíc a byl zadlužený a někdo levné.. Ale bylo to už déle co jsem to četl.. možná už to tu ani dávno není Rád bych si koupil i jiné, ale peníze netisknu Tohle bych vůbec neřešil.....a abych se snad kvůli tomu,že nenosím hodinky za 100 k(nemám na ně a stejně bych je nekoupil) cítil nějak méněcenně.....ehm.....to snad ne,ne?! Je to jen koníček......rád sem chodím,rád koukám na hodinky a ukazuju,co se líbí mně. Peníze si také netisknu.....nemyslel jsem to tak......promiň.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 (upraveno) ... že ve spousta případech jsou digitální hodinky nesmyslně odsuzovány kvůli ceně a podobným nesmyslům. Nevím co je to za módu, ale moc se mi to nelíbí a myslím, že je to jen projev namyšlených hlupáčků co neví kam zrovna rejpnout. To jsi se tady dobře uvedl se svými sedmi příspěvky. Nazvat nadpoloviční většinu fóra namyšlenými hlupáky... trochu ubohé... Jaký komplex si tady léčíš? Že by tenhle? Rád bych si koupil i jiné, ale peníze netisknu Upraveno 21. září 2008 uživatelem Kamil
koblih69 Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Rád bych tu diskuzi nalinkoval, ale nemohu jí najít. Mluvilo se tam o tom, kdo má dražší hodinky a kdo levnější. Že plastové jsou pro chudáky, apod. O tom jak někdo je měl za desítky tisíc a byl zadlužený a někdo levné.. Ale bylo to už déle co jsem to četl.. možná už to tu ani dávno není Rád bych si koupil i jiné, ale peníze netisknu Ehm, už jsem tu nějaký čas a nikde jsem nic podobného nečetl....
PhoeniX Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 TO Timex Ironman: Co tady píšeš o NEdigitálních hodinkách jsou jenom Budu mluvit za sebe. Ano, hodinky se mi líbí a především mechanické - jako řemeslo s opravdu dlouhou tradicí. Bohužel spousta firem si své výrobky nechá náležitě ocenit a to je fakt. Čemu opravdu nerozumím - proč jsi se na tak beznadějném místě zaregistroval? Jinak vítej.
Timex Ironman Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2008 (upraveno) To jsi se tady dobře uvedl se svými sedmi příspěvky. Nazvat nadpoloviční většinu fóra namyšlenými hlupáky... trochu ubohé... Jaký komplex si tady léčíš? Že by tenhle?Ehm, jaká nadpoloviční většina?! Řekl jsem to snad někde? Já mluvil o několika případech = několika komentářích u jednoho článku + cca. dva příspěvky u jednoho z vláken. Jak tenhle? Jsem student.. ... navíc to s tím vůbec nesouvisí! Peníze si také netisknu.....nemyslel jsem to tak......promiň. V pohodě Ehm, už jsem tu nějaký čas a nikde jsem nic podobného nečetl....Myslím, že to byla záležitost několik měsíců stará.. TO Timex Ironman: Co tady píšeš o NEdigitálních hodinkách jsou jenom shit.gif shit.gif shit.gif Budu mluvit za sebe. Ano, hodinky se mi líbí a především mechanické - jako řemeslo s opravdu dlouhou tradicí. Bohužel spousta firem si své výrobky nechá náležitě ocenit a to je fakt. Čemu opravdu nerozumím - proč jsi se na tak beznadějném místě zaregistroval? Jinak vítej.Mě je to naprosto jedno co kdo nosí.. jen jsem psal, že pár trotlů začalo nadávat na ty co mají digitální. Nic víc.. Ale jinak mi je fakt putna co kdo nosí.. Koho jsem urazil, tak pardon.. nehodlám to dál řešit! Upraveno 21. září 2008 uživatelem Timex Ironman
B.F.G. Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Rád bych si koupil i jiné, ale peníze netisknu Kamile to není komplex, za to by tě mohli zavřít. Apropo, já je taky netisknu, známý má sice vhodnou tiskárnu, ale je problém s papírem a pak, krapet se bojím.
Timex Ironman Odesláno 29. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2008 (upraveno) Nechci to vůbec nějak dále rozvíjet, nezajímá mě to. Ale našel jsem tu zmiňovanou diskuzi Upraveno 29. září 2008 uživatelem Timex Ironman
Gilius Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 Nechci to vůbec nějak dále rozvíjet, nezajímá mě to. Ale našel jsem tu zmiňovanou diskuzi ale to nejsou jen lidi tady z chronomagu...to je stejné,jako na novinkách.cz.......já myslel,že někde tady,na chronomagu.cz.......a nech to už být........
PhoeniX Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 Nemohu si to odpustit. Ale Timex Ironman zjevně trpí duševní poruchou. Nejdřív mě označí za namyšleného hlupáčka co neví kam zrovna rejpnout a potom tady zvrací něco o diskuzi když jde o článek. Nehledě na to, že to nehodlal dál řešit.
Timex Ironman Odesláno 3. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2008 (upraveno) Ty jsi trdlo viď . Děláš ze sebe neustále chudáčka a to jako jediný zde v diskuzi. Nikdo neřekl že jsi namyšlený hlupáček, pokud jsi mě dobře pochopil, byli tím myšleni ti co se tak projevovali v té diskuzi. Neustále si na sebe vztahuješ vše nepěkné a to taky není dobře . Mimochodem, když ti tak vadí že jsem sem dal odkaz na tu diskuzi a řekl jsem že už to nehodlám dál řešit, proč to řešíš ty? Je mi tě líto kámo.. Upraveno 3. října 2008 uživatelem Timex Ironman
Gilius Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Ty jsi trdlo viď . Děláš ze sebe neustále chudáčka a to jako jediný zde v diskuzi. Nikdo neřekl že jsi namyšlený hlupáček, pokud jsi mě dobře pochopil, byli tím myšleni ti co se tak projevovali v té diskuzi. Neustále si na sebe vztahuješ vše nepěkné a to taky není dobře . Mimochodem, když ti tak vadí že jsem sem dal odkaz na tu diskuzi a řekl jsem že už to nehodlám dál řešit, proč to řešíš ty? Je mi tě líto kámo.. Zabrzdi.....pokud jsi říkal,že to již nechceš řešit,měl jsi to nechat ouplně plavat.....tyhle debaty jsou totálně o hov*ě......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se