Snekofon Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Vyskočlo na mě oznámení o nové KS kampani z českých luhů a hajů....no není to můj šálek, ale aspoň ten koncept není jen o nejčernější černé....kombinace mecha-smart....budu zvědavý jak to dopadne, ale jen pasivně https://www.kickstarter.com/projects/leitners/leitners-hybrid-smartwatch-the-future-of-automatic-watches/?ref=f45rui&utm_source=fb ig&utm_medium=social&utm_campaign=ks2531 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 no nemám smarty rád, ale tyhle se mi docela líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 To je toto, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Jo to je ono...tím že mně tento typ techniky nezajímá, tak do příslušné sekce nechodím...zamknu to tady ať se neplevelí na fóru na všechny strany...btw zrovna proto jsem orodoval, za vznik sekce pro microbrand a nové projekty, aby člověk mohl sledovat nové trendy (pokud má zájem) na jednom místě a nemusel lozit úplně všude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.