japa Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 krásny chronograf za 990,- Eur... púzdro by malo byť Heuer-Bundeswehrchronograph /viac tu/ Automatikwerk Valjoux 7750 (stoßgesichert und antimagnetisch, 25 Steine, Spiralfeder Nivarox 1A). Wochentags- und Datumsanzeige. Zifferblatt mattschwarz, Indexierung und Zeiger mit lang nachleuchtender Spezialfarbe belegt. Deckglas Acryl hochgewölbt, Boden vierfach verschraubt. Gehäuse Edelstahl perlgestrahlt, Fliegerring aus schwarz eloxiertem Aluminium mit Dreiecksmarkierung; Gehäusehöhe 15,1 mm, 43 mm Ø, druckfest bis 100 m Tauchtiefe und unterdrucksicher. Schwarzes Rindlederarmband, weiß abgesteppt mit Dornschließe aus perlgestrahltem Edelstahl, Breite 18 mm. Gewicht (mit Armband) 95 g. /zdroj/
lib Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 U Sinn chronografů mi generelně dost chybí sekundovka. Vůbec nechápu, proč ji nedělají, a je to jeden z hlavních důvodů, proč žádné nemám. Jinak je mi značka sympatická. I hodně modelů.
DaDriva Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 (upraveno) U Sinn chronografů mi generelně dost chybí sekundovka. Vůbec nechápu, proč ji nedělají, a je to jeden z hlavních důvodů, proč žádné nemám. Jinak je mi značka sympatická. I hodně modelů. Sorry za OT - na 144kach vterinovka je EDIT: Sakra, zablbla mi RSS ctecka a ukazala tohle jako novy prispevek , data jsem si nevsim. Sorry za obnovu tematu Upraveno 22. listopadu 2008 uživatelem DaDriva
lib Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Sorry za OT - na 144kach vterinovka je EDIT: Sakra, zablbla mi RSS ctecka a ukazala tohle jako novy prispevek , data jsem si nevsim. Sorry za obnovu tematu Vím. Dělají ji ale jen na těch spíš menších chronografech. Na ty Tvoje jsem se taky díval, ale já u pouzder nemám rád, když chybí "nožky".
PhoeniX Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Tyhle chrona jsou nádhera, prostě stará škola. Z čeho je luneta, je to plast nebo PVD. Auf deutsch sprechen mi moc nejde.
Rimmer Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Tyhle chrona jsou nádhera, prostě stará škola. Z čeho je luneta, je to plast nebo PVD. Auf deutsch sprechen mi moc nejde. Cerne eloxovany hlinik, krystal akryl.
PhoeniX Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Cerne eloxovany hlinik, krystal akryl. Díky...
911 Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 přesně můj styl... no a tady si muzes udelat radost http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15241
here Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Pěkný fotky, ne moje. Rozhodně na nich Sinn v porovnání s IWC a Jaeger nezaostává.
martin1974 Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Alternatíva od Ollech & Wajs: Mirage MK III http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsMirageMK.html Dnes som ju tu už spomínal, cena: $870 (625 EUR) Movement: Swiss Valjoux 7750 automatic movement Luminance: SuperLuminova Arabic numerals, hour makers and 3 hands Dial: Arabic numerals, Seconds and 2 Chronograph subdials Date: Quickset day date at 3 O'clock Case: Stainless Steel case with polished side and brushed angled lugs Crown: Screw down with 2 chronograph pushers Case Back: Screw in stainless steel Bezel: Divers bezel Crystal: Sapphire crystal Power Reserve: ~40 hours Dimensions: 40mm excluding crown, 45mm including,47mm lug to lug and 12mm thick Water Resistant: 100m Strap: Leather strap Škoda len toho priemeru 40 mm...
afrikab Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 (upraveno) Hezke, i kdyz puvodni Heuer "Bundeswehr" Chronograph se mi libi jaksi vic. Upraveno 23. prosince 2008 uživatelem afrikab
afrikab Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 (upraveno) Ale abych znacne Sinn nekrivdil. V 60. letech je delala pro Bundeswehr taky. S kalibrem Val. 230. Upraveno 23. prosince 2008 uživatelem afrikab
N4M Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Ale abych znacne Sinn nekrivdil. V 60. letech je delala pro Bundeswehr taky. S kalibrem Val. 230. Joj, ty se mi líbí víc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se