krtek Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Kolegyně a kolegové, jaké máte zkušenosti s dopravou u Undone? Všechno v pořádku? Já jsem objednával poprvé a mám zatím dost smíšené pocity. Koupeno 11. září, s dodáním "8-11 dní". V objednávce stále svítí "Confirmed" a to do dneška. 21. září jsem se ozval supportu. Obratem jsem dostal odpověď, že zjistí aktuální stav a ozve se. To se do dneška nestalo. V zásadě se nebojím o peníze nebo o to, že by to byl nějaký podvod. Ale důvěru ke značce to ve mě nebudí.
Snekofon Odesláno 24. září Autor Nahlásit Odesláno 24. září Ahoj, moje zkušenost už je hodně stará, ale vyexpedováno bylo během 3 pracovních dní, dodáno pak do týdne. Jednalo se o Basecamp Cali - bez personifikace na ciferníku, nebo dýnku - v kombinaci, kterou si myslím nemuseli skládat na zakázku protože byla taková standardní (tehdy se u tohoto modelu volil typ lunety, ciferníku, ruček a řemene). 1
krtek Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Dneska mi odpověděli: Citovat Právě jsem obdržela informaci od přepravce, že v současné době se snaží zásilku dohledat, protože byla po uplynutí stanovené lhůty klasifikována jako opuštěná. Tak to jsem zvědavý, jak tohle bude pokračovat dál PS: Taky jde o standardní hodinky z jedné z jejich limitek.
krtek Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Jen si tady postěžuju, že hodinky stále nemám a mail na podporu se mi dneska vrátil jako nedoručitelný. Takže za mě zatím Undone spíš mínus
krtek Odesláno středa v 07:36 Nahlásit Odesláno středa v 07:36 Abych nedlužil odpověď - hodinky dorazily včera, více než dva měsíce od objednání. To bych v zásadě přežil. Ale štvalo mě, že několikrát mi podpora odpověděla: "odešleme to během pár dní", aby se pak dva týdny nic nedělo. A na mojí další urgenci mi zase odpověděli "pár dní". Kdyby mi odpověděli hned na první email, že mají nějaký problém a bude to trvat dva měsíce, tak je za mě lepší. Omluva - potřeboval jsem si vylít srdíčko 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se