Přejít na obsah

Microbrands - novinky / zajímavé projekty / co jste viděli

Snekofon

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Jen ze zvědavosti, dají se mezi microbrandy zařadit i windery?

Upraveno uživatelem Brejk
špatné vlánko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maen bude vydávat Manhattan ve 40 velikosti. Do 3. ledna budou mít akci -100€. Docela fér. To nejtěžší bude se stihnout do 3. ledna rozhodnout, jestli modrou nebo lososovou..

https://www.maenwatches.com/collections/manhattan-40

image.thumb.png.1120ac4c0c7af5b740d4677b37b92573.png

Upraveno uživatelem Dawdler
pravopis
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Dawdler napsal:

Maen bude vydávat Manhattan ve 40 velikosti. Do 3. ledna budou mít akci -100€. Docela fér. To nejtěžší bude se stihnout do 3. ledna rozhodnout, jestli modrou nebo lososovou..

https://www.maenwatches.com/collections/manhattan-40

image.thumb.png.1120ac4c0c7af5b740d4677b37b92573.png

Minulý týden jsem chtěl objednat 39 ultra thin, ale řekl jsem si, že počkám na nový rok. Ještě že jsem to neudělal 🙏 jelikož přidali vteřinovku. Takže modrá no-date je jasná volba!

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 16. 12. 2024 v 21:57, SadClown napsal:

Minulý týden jsem chtěl objednat 39 ultra thin, ale řekl jsem si, že počkám na nový rok. Ještě že jsem to neudělal 🙏 jelikož přidali vteřinovku. Takže modrá no-date je jasná volba!

Já po těch modrých slintám už co vydali 37. Ty jsou ale na mě moc malé. Když ohlásili 39 tak jsem slavil ale ta absence vteřinovky pro mě byla no go. Tak to vypadá, že jsem se konečně dočkal toho, co potřebuju 🙂 Modrá no date je jasná volba!

Odkaz ke komentáři

Jojo, já si říkám, že časem budu potřebovat něco od seconde/seconde. Zrovna Sous Marine styl se mi dost líbí, ale podle videí mi k tomu nepasuje ta luneta s vložkou. Lepší by byla kovová, potažená PVD. Prostě za ty prachy asi dobrý, ale mám tušení, že by mě to asi omrzelo.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...