Jahn Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 (upraveno) No kibi ma krasne fotky ! Doporucuji ! Me jsou jen ilustrativni. Rozhodne si ale nemyslim, ze by to stalo za trus ; naopak moc prijemne ztravene odpoledne. Upraveno 5. října 2008 uživatelem Jahn
koblih69 Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Já byl taky spokojenej. Tedy hlavně s následujícím: * se závěrečnou větou manželky, že už chápe co na těch hodinkách vidím * s přednáškou člověka jehož jméno si nepamatuju o diamantech * kluk s volejbalovým míčem Invicta ( já už míň už jsem ho nafukoval 2x a furt měkne, jestli takhle propuštějí jejich hodinky tak sbohem údolí ) * s výstavou Antik - některé kousky byla opravdu krásné - nejvíc mě zaujaly B-Uhr Laco, údajně s číslem po 100, prúměrem odhadem 60 mm a cenou k vyjednávání 90 tis. Každopádně jsem si tady velmi potěšil oko. * s tím, že vynaložené náklady ( 100,- za celou rodinu ) byly za tuhle výstavu přijatelné
Jahn Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 (upraveno) S tím antikem jsem evidentne o lecos prisel. Vsak jsem tam popochazel tri hodiny a vubec jsem si nevsiml ! Rozhodne blahopreji k posledni fazi vztahu Upraveno 5. října 2008 uživatelem Jahn
japa Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Já byl taky spokojenej. Tedy hlavně s následujícím: * se závěrečnou větou manželky, že už chápe co na těch hodinkách vidím tak to gratulujem!
Frantik Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Vystava byla dost uboha. Trapne drevene stanky s podivnymi znackami - nejvetsi stanek samozrejme Festina. Jinak nic moc. Zajimava ale byla sekce "antik" a pekny kousky jako Pateky s komplet doklady, Breitlingy pod cenou a hlavne Laco original s nizkym vyrobnim cislem (bohuzel za 90 záců :-((
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se