zodyhyd Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Zdravím, prosím o radu a zkušenosti. Rád bych pořídil něco s mechanickým alarmem. Tato komplikace mě děsně zajímá. Aktuálně mám v hledáčku Tudor Heritage advisor a JLC Polaris Mariner Memovox. Vím je to celkem rozdíl v ceně, ale podle všeho mají JLC mnohem lepší sound. Neslyšel jsem ale zatím žádné na živo. Nemá s tím někdo zkušenost? a případně jiný typ. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belo696 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Tiež ma zaujíma táto téma.Páči sa mi kombinácia mechaniky a budíka...Ešte som to videl na Fortis B-42 Official Cosmonauts Chronometer Chronograph Alarm,akurát sa tu niekto vyjadroval,ale neveim to teraz nájsť,že ten kaliber servisoval a,že by nedoporučoval tento konkrétny stroj..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belo696 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Inak, z čiste vizuálneho hladiska za mňa Tudor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Vulcain cricket https://vulcain.ch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodyhyd Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Diky za tip, ty Vulcainy mi unikly a vypadaji super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Zopar ich tu je https://forum.chronomag.cz/topic/119530-jaké-vulcainy-máte-na-ruce/?tab=comments#comment-2170976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Ještě jsou pěkné kousky Breguet Marina Alarm 5547 - ZDE, nebo Blancpain Villeret Réveil GMT - ZDE. Akorát ty cenovky už jsou pekelné. Případně GLASHÜTTE ORIGINAL SENATOR DIARY, . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Mimochodem na youtube je video jak ty Breguet zvoní - čas 4:11, mají pěkně zvonivý zvuk, ve srovnání s Poljoty co mám doma, které jen tak nesměle drnčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodyhyd Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Jo jo, díky. O Breguetech vím, to je fakt trochu jiná cenová liga . Ale zvuk mají super. Mimochodem to je právě i ten rozdíl mezi JLC a Tudor, kdy JLC mají nádherný zvonivý zvuk a píšou, že jsou slyšet i pod vodou při tom potápění, ke kterému jsou určené. Mají na ně aktuálně nádhernou reklamu v hl. roli s Benedictem Cumberbatchem zde: https://youtu.be/FDqkyAq3hIs Jak psal Belo696 zatím vzhledově vedou Tudory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se