Apep Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Zdravím všechny, zajímal by mne Váš názor na to, zda si koupit nebo nekoupit na palubách letadel ČSA, případně jiných společností aliance Sky Team, hodinky nabízené v rámci palubních prodejí. Ceny některých produktů vypadají zajímavě, např. blíže neurčené hodinky Aviator "pouze?" za 2650,00 Kč (viz foto), nebo hodinky značky DP 70 Multifunction Caterpillar (viz další foto) za 2090,00 Kč. Hledal jsem tyto dvoje hodinky v nabídce na www.tophodinky.cz i jinde, ale neobjevil jsem je tam. Ty Aviatory vypadají jako automatické chronografy, ale v současné nabídce na zmíněném internetovém odkazu takové nejsou, u té značky DP 70 Multifunction Caterpillar jsem to zatím tak nezkoušel. Má někdo s tímto druhem nákupů zkušenost? Zaujalo mě to pouze proto, že mi ty ceny přijdou skutečně dost nízké. Díky za Vaše názory.Hodinky_Aviator_na_palubach_CSA_2650_Kc.bmpDP_70_Multifunction_Caterpillar_2090_Kc.bmp
Návštěvník Ondra Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Ty Aviatory vypadají vizuelně pěkně. Pokud by to byly mechanické chronography, tak by za tuto cenu byly velice zajímavé.
docent_tecka Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 na ty aviatory jsem taky zalibne koukal, nicmene popis v katalogu byl vicenez skoupy a dotaz na palubni personal jsem ani nezkousel myslim si ale, ze to budou "kvarcky"
Apep Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2008 (upraveno) na ty aviatory jsem taky zalibne koukal, nicmene popis v katalogu byl vicenez skoupy a dotaz na palubni personal jsem ani nezkousel myslim si ale, ze to budou "kvarcky" Nenašel jsem jejich obrázek v žádném zatím prohlédnutých webových katalogů (např. http://www.vostok-watches.com) , včetně ruských stránek www.aviatorwatch.ru, tak nevím .. Kdybych našel nějakou stopu, tak bych si je i snad pro další let objednal, ale zatím tápu .. :-) (Odpověď i pro pana docenta) tedy i pro Ondru :-) PS: Možná by věděli na Poříčí? Upraveno 6. října 2008 uživatelem Apep
Qvido Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Koukal jsem na ně když jsem letěl s ČSA na jaře do Egypta a zkusím zjistit podrobnosti, dávám si příští týden Egyptské repete je mi tady zima
docent_tecka Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 PS: Možná by věděli na Poříčí? zkusim se tam zeptat, chystam se tam nacist mile
falkkon Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Do toho by mohl vnést jasno Skeleton. Snad dá vědět.
robl.7 Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Koukal jsem na ně když jsem letěl s ČSA na jaře do Egypta a zkusím zjistit podrobnosti, dávám si příští týden Egyptské repete je mi tady zima Také se příští týden jedu ohřát a koknout pod vodu. Kampak máš namířeno?? Já Sharm el Sheik.
Qvido Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Také se příští týden jedu ohřát a koknout pod vodu. Kampak máš namířeno?? Já Sharm el Sheik. Hurghada, Desert Rose
robl.7 Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Hurghada, Desert Rose Škoda , že ne Sharm. Ale přesto si užij potápění a sluníčko.
Apep Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Škoda , že ne Sharm. Ale přesto si užij potápění a sluníčko. Vlákno se sice zamotalo k cestování, ale to je v pohodě, jen bych přece jen ještě rád slyšel nějaký další názor na ty Aviatory u ČSA, docent tečka se domnívá, že to asi budou "kvarcky", na webu výrobce Aviatorů jsem "kvarcky" nějak neobjevil, nebo jsem se špatně díval, to asi spíš. No nic, já jen aby řeč nestála :-)
Malaket Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Vlákno se sice zamotalo k cestování, ale to je v pohodě, jen bych přece jen ještě rád slyšel nějaký další názor na ty Aviatory u ČSA, docent tečka se domnívá, že to asi budou "kvarcky", na webu výrobce Aviatorů jsem "kvarcky" nějak neobjevil, nebo jsem se špatně díval, to asi spíš. No nic, já jen aby řeč nestála :-) Jsou to quartzky, viz http://www.easyjet.com/common/img/easyJet_may08.pdf
Apep Odesláno 7. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Jsou to quartzky, viz http://www.easyjet.com/common/img/easyJet_may08.pdf Díky, tak je to pravda. Ta cena je fakt hodně nízká. Quartzky už mám dvoje, další už pořizovat nebudu :-) Ještě jednou díky a ahoj!
Aegwyn Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Nedavno jsem s CSA letel, a i kdyz jsem hodinky nemel v ruce, podle obrazku z katalogu soudim, ze s Aviatory "Made in Russia" nemaji nic spolecneho. I logo vypada jinak. Spis pujde o nejakou fashion produkci, hadam s koreny v Cine. Nekdo asi uvidel hodinky s napisem "Aviator", prislo mu atraktivni prodavat je na palube letadla, a tak si jich nechal par tisicovek na dalnem Vychode nasekat...
Apep Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Nedavno jsem s CSA letel, a i kdyz jsem hodinky nemel v ruce, podle obrazku z katalogu soudim, ze s Aviatory "Made in Russia" nemaji nic spolecneho. I logo vypada jinak. Spis pujde o nejakou fashion produkci, hadam s koreny v Cine. Nekdo asi uvidel hodinky s napisem "Aviator", prislo mu atraktivni prodavat je na palube letadla, a tak si jich nechal par tisicovek na dalnem Vychode nasekat... Takže nebrat :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se