Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, zajímal by mne Váš názor na to, zda si koupit nebo nekoupit na palubách letadel ČSA, případně jiných společností aliance Sky Team, hodinky nabízené v rámci palubních prodejí. Ceny některých produktů vypadají zajímavě, např. blíže neurčené hodinky Aviator "pouze?" za 2650,00 Kč (viz foto), nebo hodinky značky DP 70 Multifunction Caterpillar (viz další foto) za 2090,00 Kč. Hledal jsem tyto dvoje hodinky v nabídce na www.tophodinky.cz i jinde, ale neobjevil jsem je tam. Ty Aviatory vypadají jako automatické chronografy, ale v současné nabídce na zmíněném internetovém odkazu takové nejsou, u té značky DP 70 Multifunction Caterpillar jsem to zatím tak nezkoušel. Má někdo s tímto druhem nákupů zkušenost? Zaujalo mě to pouze proto, že mi ty ceny přijdou skutečně dost nízké. Díky za Vaše názory.

Hodinky_Aviator_na_palubach_CSA_2650_Kc.bmp

DP_70_Multifunction_Caterpillar_2090_Kc.bmp

Návštěvník Ondra
Odesláno

Ty Aviatory vypadají vizuelně pěkně. Pokud by to byly mechanické chronography, tak by za tuto cenu byly velice zajímavé.

Odesláno (upraveno)
na ty aviatory jsem taky zalibne koukal, nicmene popis v katalogu byl vicenez skoupy a dotaz na palubni personal jsem ani nezkousel :) myslim si ale, ze to budou "kvarcky" :(
Nenašel jsem jejich obrázek v žádném zatím prohlédnutých webových katalogů (např. http://www.vostok-watches.com) , včetně ruských stránek www.aviatorwatch.ru, tak nevím .. Kdybych našel nějakou stopu, tak bych si je i snad pro další let objednal, ale zatím tápu .. :-) (Odpověď i pro pana docenta) tedy i pro Ondru :-) PS: Možná by věděli na Poříčí? Upraveno uživatelem Apep
Odesláno

Koukal jsem na ně když jsem letěl s ČSA na jaře do Egypta a zkusím zjistit podrobnosti, dávám si příští týden Egyptské repete je mi tady zima :snorkle:

Odesláno
Koukal jsem na ně když jsem letěl s ČSA na jaře do Egypta a zkusím zjistit podrobnosti, dávám si příští týden Egyptské repete je mi tady zima :snorkle:

Také se příští týden jedu ohřát a koknout pod vodu. Kampak máš namířeno?? Já Sharm el Sheik.

Odesláno
Škoda , že ne Sharm. Ale přesto si užij potápění a sluníčko. :clap:

Vlákno se sice zamotalo k cestování, ale to je v pohodě, jen bych přece jen ještě rád slyšel nějaký další názor na ty Aviatory u ČSA, docent tečka se domnívá, že to asi budou "kvarcky", na webu výrobce Aviatorů jsem "kvarcky" nějak neobjevil, nebo jsem se špatně díval, to asi spíš. No nic, já jen aby řeč nestála :-)

Odesláno
Vlákno se sice zamotalo k cestování, ale to je v pohodě, jen bych přece jen ještě rád slyšel nějaký další názor na ty Aviatory u ČSA, docent tečka se domnívá, že to asi budou "kvarcky", na webu výrobce Aviatorů jsem "kvarcky" nějak neobjevil, nebo jsem se špatně díval, to asi spíš. No nic, já jen aby řeč nestála :-)

Jsou to quartzky, viz

http://www.easyjet.com/common/img/easyJet_may08.pdf

Odesláno

Nedavno jsem s CSA letel, a i kdyz jsem hodinky nemel v ruce, podle obrazku z katalogu soudim, ze s Aviatory "Made in Russia" nemaji nic spolecneho. I logo vypada jinak. Spis pujde o nejakou fashion produkci, hadam s koreny v Cine. Nekdo asi uvidel hodinky s napisem "Aviator", prislo mu atraktivni prodavat je na palube letadla, a tak si jich nechal par tisicovek na dalnem Vychode nasekat...

Odesláno
Nedavno jsem s CSA letel, a i kdyz jsem hodinky nemel v ruce, podle obrazku z katalogu soudim, ze s Aviatory "Made in Russia" nemaji nic spolecneho. I logo vypada jinak. Spis pujde o nejakou fashion produkci, hadam s koreny v Cine. Nekdo asi uvidel hodinky s napisem "Aviator", prislo mu atraktivni prodavat je na palube letadla, a tak si jich nechal par tisicovek na dalnem Vychode nasekat...

Takže nebrat :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...