kohinnek Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Ahoj, nemáte někdo schovaný (ideálně elektronický) katalog Casio z let 1999, 2000 a 2001? Rád bych dohledal jeden starší typ hodinek... Díky Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Ahoj, nemáte někdo schovaný (ideálně elektronický) katalog Casio z let 1999, 2000 a 2001? Rád bych dohledal jeden starší typ hodinek... Díky Honza1999 jsem dával naskenovaný český (Fast) do souborů ke stažení. Ty ostatní nevím, jestli nemá@casiotron nebo t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Mám, ale ne naskenovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohinnek Odesláno 20. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Díky, katalog 99 jsem si stáhnul a nejsou tam, takže asi později... Jednoduše, byly tmavě zelený, gumový řemínek, podsvícení, kombinace ručiček a jednořádkového displeje (datum, čas, stopky, budík), kdy displej byl pod ručičkama, ale ne součástí ciferníku, jestli mi rozumíte. Stály asi patnáct stovek. Jestli bys měl @casiotron chvíli času a mrknul do katalogu 2000, nebo 2001 jestli tam nejsou (stačí mi asi označení), byl bych neskonale vděčný Díky Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Tenhle popis se bohužel hodí asi tak na padesát typů Casio.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Najdi třeba 5 dohledatelných typů Casio s tím, že v určité části jsou s nimi podobné. A že ty hledané jsou kombinací těch všech. Barva je ale až to poslední, podle té to nemá cenu hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Casio Forester FT610? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se