aelfwine Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) Ahojte, s hodinářstvími je teďka trochu kříž, tak to zkusím tady, jak je to s pacientem vážné. Objevil se problém u mých Zeppelínů (Typ 7644-5, strojek by měl být Ronda 6203.B) - v určité momenty se vteřinová ručička sekne a "tiká na místě", je na ní vidět ten impuls a pohyb, ale prostě se neposune dál. Většinou nepomůže, když do nich zlehka klepnu - pomůže povytažení a zaklapnutí korunky, mnohdy se hodinky taky "rozjedou" zase samy. Snažil jsem se vypozorovat, jestli se sekundovka nezadrhává a minutovou ručičku, ale nevypadá to tak. Stejně tak jsem neobjevil ani sjednodující "pattern", kdy by se dalo vyčíst, že se tak stane při postavení ručiček XY, je to podle všeho náhodné. Nevíte, čím by to mohlo být? Mohla by to dělat třeba už slabší baterie? (To by asi nebyl ani ten pohyb na místě, ne? Jop, jsem v tomhle hobby úplnej zelenáč ) Moc díky za jakoukoliv "stopu". Upraveno 26. února 2021 uživatelem aelfwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Ked to nerobi vzdy na tom istom mieste, tak baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se