Přejít na obsah

IWC Pilot Chronograph - pravé nebo fake?

barbrabrak

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, v hodinkách se vůbec nevyznám, ale napadlo mě, že by mi tu mohl někdo poradit. Zajimalo by mě, co za model jsou hodinky na fotce, jestli myslíte, ze jsou prave, a kolem kolika se teď cenove pohybují? Chtěla bych je koupit manželovi k narozeninám, ale nechci udělat botu. Díky moc!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jako darek manzelovi bych je urcite koupila nove v butiku. Vyhla bych se tak moznym nemilym prekvapenim. 

Odesláno

Podle me je nejlepsi cesta, kdyz se v necem nevyznam, zeptat se narychlo na internetu a pak poslat jen tak 150 litru a cekat, co prijde. Pri koupi darku je to idealni a preju hodne stesti. Taky bych chtel takovou manzelku 🙂 

Odesláno

Myslím si, že je nejlepší mít co nejvíc informaci ze všech zdrojů, co to jde, obzvlášť predtim, než někdo kupuje dárek za 150 000 :)) třeba si jednou najdete někoho, kdo vám bude chtít udělat podobnou radost. .)

Odesláno
před 3 hodinami, barbrabrak napsal:

Myslím si, že je nejlepší mít co nejvíc informaci ze všech zdrojů, co to jde, obzvlášť predtim, než někdo kupuje dárek za 150 000 :)) třeba si jednou najdete někoho, kdo vám bude chtít udělat podobnou radost. .)

teda Franto,ta ti to dala,takový komentář tu dlouho nebyl .....😂 ....Tu bych chtěl mít doma ...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...