japa Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 tak to je Lange jak vyšitý ...no myslím, že nikto z nás ani veľmi nečakal, že to bude origo... mimochodom, ak by ten fake mal minimálne 10 rokov, tak by predbehol aj originál - ten je na trhu od roku 2001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mašina Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 Jen by me zajimalo, kde jsi pridel na to, ze jsou z platiny ? Jak pises v prvnim postu. Psal jsem v provedení platiny.. porovnával jsem s hodinkami, ktere tu jsou na obrázku, kde je uvedeno provedení platina stříbro.. Ono v domacím prostředí zjištovat jestli je ciferník z platiny a navíc přes sklo.. Omlouvám se neumím .. Pokud jsem někoho dovedl k omylu tak se mu také omlouvám. Popravdě je to zabavné, tento falsifikát se mi líbí více, než modře pomalovaný originál.. Pokud je to opravdu falsum, tak se nebudu stydět a občas si je vemu na sebe . Děkuji všem za čas a pokud by měl někdo obrázek strojku originál hodinek nebo čínského falsifikátu tak prosím pošlete, napište sem nebo sz .. Děkuji Přeji příjemný večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 originál má kaliber L922.1, ktorý nájdeš tu - link tak si to pekne v kľude porovnaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mašina Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 tak to je Lange jak vyšitý ...no myslím, že nikto z nás ani veľmi nečakal, že to bude origo... mimochodom, ak by ten fake mal minimálne 10 rokov, tak by predbehol aj originál - ten je na trhu od roku 2001 Popravdě nejsem jeden z těch co jim čert "sere" na kupu, takže jsem s tím také nepočítal.. Jen bych upozornil na to že se autor asi ani moc nesnažil okopírovat original takže je reálné, že by to mohlo být starší.. v roce 2004 to bylo nalezeno v tom domě a bylo to zahrabané mezi dopisy z roku 1998 a mincemi.. z toho sme usoudili že je to takhle stare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2008 ...tak s tím tam opravdu nejezdi. Bohužel, je to jasný fejk (leda by čert na koze jel). Doporučuji nejbližší kontejner nebo si pohrát a prozkoumat strojek - na nic jiného se nehodí. Snad alespoň ty mince nejsou čokoládové...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 Pokud je to opravdu falsum, tak se nebudu stydět a občas si je vemu na sebe Hmm, ja to mam nastaveny naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 falsum na ruku nebrat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 (upraveno) falsum na ruku nebrat !!! pokiaľ si k tomuto skvostu dá triko "Plima" a na nohy "Abibas", tak prečo nie? Upraveno 16. října 2008 uživatelem japa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 tak pak samozřejmě nema problema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 17. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2008 Sakra, ale byl by to pěknej příběh, ne? Škoda... držel jsem palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se