Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím příznivce hodinek a obracím se na vás s prosbou o radu.

Všeovecně se na tomto fóru tvrdí, proč kupovat Festinu, když je to španělojaponec. Já jsem ovšem již skoro 100% rozhodnut koupit tyto Festiny. Avšak nedá mi to, abych se nezeptal antiFestino části fóra, abych později nelitoval.

Mohu sehnat mechanické (byť strojek Made in Japan) švýcary, za tyhle prachy, vzhled klasika, zlatá plus kožený řemen?

Odesláno
Zdravím příznivce hodinek a obracím se na vás s prosbou o radu.

Všeovecně se na tomto fóru tvrdí, proč kupovat Festinu, když je to španělojaponec. Já jsem ovšem již skoro 100% rozhodnut koupit tyto Festiny. Avšak nedá mi to, abych se nezeptal antiFestino části fóra, abych později nelitoval.

Mohu sehnat mechanické (byť strojek Made in Japan) švýcary, za tyhle prachy, vzhled klasika, zlatá plus kožený řemen?

No myslim, ze prave ten strojek je dulezitejsi nez to, kde byli hodinky slozene :worried_anim: Jinak doporucuji precist neco o "kvalitach" pozlaceni.

Ale samozrejme jestli jsi rozhodnuty, a vsechno si zde radne nastudoval, pak smele do nich - budou to prece tvoje hodinky :smile_anim:

Odesláno

Nejde o zivot, pokud se ti libi tak si je kup. Vzdycky ti je nekdo pochvali a nekdo pohani. Ale pokud mas pozadavek "svycarskou" znacku s Myotou okolo 7000kc, koukni jeste na Jacques Lemans. Osobne si myslim ze je to podobna liga, ale jestli te vzrusuje pruhled na setrvacku a hranate tvary, maji podle meho hezci modely. Zkusim ti to najit, dej mi cas.

Odesláno (upraveno)

Koukam ze jsem se nechal unest nostalgickou vzpominkou na me jeden cas vysnene hodinky. Kazdopadne uznavam, ze JL je modni znacka kterych je na trhu jak hub po desti. Festina ikdyz ji tady moc lidi nebere je preci jen hodinarska firma. Myslim, ze pokud jenom resis co na ruku, tak ani s tema tvyma ani s tema mojema vedle neslapnes. Ale pokud resis jake HODINKY na ruku, pak ver ze za ty prachy uz koupis poradne HODINKY. A verim ze i swiss made. Bud malilinko doplatis nebo projdi vlakno PRODAM a uvidis ze za chvily si na Festinu ani nevzpomenes. Jinak na to zlaceni bych si dal pozor, aby se ti za cas nesloupavalo, co se tyce remenu ten se da tady na foru obcas koupit okolo 200 - 300kc a je to alespon poradnej kozenej Hirsch.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
Nejde o zivot, pokud se ti libi tak si je kup. Vzdycky ti je nekdo pochvali a nekdo pohani. Ale pokud mas pozadavek "svycarskou" znacku s Myotou okolo 7000kc, koukni jeste na Jacques Lemans. Osobne si myslim ze je to podobna liga, ale jestli te vzrusuje pruhled na setrvacku a hranate tvary, maji podle meho hezci modely. Zkusim ti to najit, dej mi cas.

Presne tak, prostuduj nabidku Jacques Lemans treba na koscomu. Maji velmi zajimave hranate kousky, bohuzel pouze v quarzu :whistling:

Odesláno (upraveno)

Mordije Smartere, ja se mu ted snazim svuj puvodni tip rozmluvit a ty mu ho naopak podporujes :crying_anim:

Dejme mu cas at se vyjadri jak se mu to jevi a kdyz si to neda rozmluvit tak mu prece nebudem kazit radost. Budto spokojeny odejde z tohoto fora, nebo tu zustane a za mesic je bude s velkou ztratou dlouho prodavat. Jako ja, jako asi hodne dnesnich clenu fora :smile_anim:

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Festiny jsou pro "normální" lidi hodně vysoko....JL lidi až tak neznají....já se zařekl,že nikomu nic vymlouvat nebudu....ať si každý koupí,co chce...jest to jeho zápěstí.

Odesláno
Mordije Smartere, ja se mu ted snazim svuj puvodni tip rozmluvit a ty mu ho naopak podporujes :crying_anim:

Dejme mu cas at se vyjadri jak se mu to jevi a kdyz si to neda rozmluvit tak mu prece nebudem kazit radost. Budto spokojeny odejde z tohoto fora, nebo tu zustane a za mesic je bude s velkou ztratou dlouho prodavat. Jako ja, jako asi hodne dnesnich clenu fora :smile_anim:

Chycen do chrono site a navzdy ztracen :crying_anim02: A ja jsem neveril kdyz mne varovali....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...