kawon Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Zdravím Vás, při brouzdání ba ebay jsem narazil na tyhle omegy. Mohli byste to prosím zkouknout a napsat Vaše názory ohledně autentičnosti a výhodnosti koupě, a poradit zda to stojí za to? http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=160292447475 Díky.
cody Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Ahoj, chran buh abych soudil, to udelaji jini. Ja si jen nemuzu pomoct, jak se mi to nacetlo tak prvni co me napadlo je podobnost s hodinkama Prim kal.50 ktery jsem onehdy koupil od Tolji. Takze pokud ti to nevadi vtirnu se s podotazkou: Je to fake Omegy a ve skutecnosti je to Prim? Prodal mi Tolja fake Primu a ve skutecnosti je to Omega? Pletu se uplne, nebo je to fakt tak podobne?
cody Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 (upraveno) Nasel jsem to. Krome indexu 12,3,6,9 a kratsiho protikonce rucicek mi to prijde hodne podobne. Pokud jsem objevil Ameriku tak se omlouvam. A abych byl Kawonovi alespon nejak uzitecnej, muj postreh je ten, ze o vyhodnosti zatim tezko uvazovat - aukce konci za 4 dny a na kolik se vysplha neodhadnes. Prodejce ma za posledni rok same pozivni hodnoceni, takze bych se nebal. No teda ja osobne jo, navic po Millisovo zkusenosti... Upraveno 16. října 2008 uživatelem cody
koblih69 Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Zdravím Vás, při brouzdání ba ebay jsem narazil na tyhle omegy. Mohli byste to prosím zkouknout a napsat Vaše názory ohledně autentičnosti a výhodnosti koupě, a poradit zda to stojí za to? http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=160292447475 Díky. Podle mě je to OK, ale nezdá korunka se mi nezdá, podle mě by měla být nižší ne tak klenutá a signovaná. Ale ruku do ohně bych za to nedal
utrejch Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Ahoj, chran buh abych soudil, to udelaji jini. Ja si jen nemuzu pomoct, jak se mi to nacetlo tak prvni co me napadlo je podobnost s hodinkama Prim kal.50 ktery jsem onehdy koupil od Tolji. Takze pokud ti to nevadi vtirnu se s podotazkou: Je to fake Omegy a ve skutecnosti je to Prim? Prodal mi Tolja fake Primu a ve skutecnosti je to Omega? Pletu se uplne, nebo je to fakt tak podobne? Problem je v tom, ze Prim si zrejme nedelal zadnou hlavu a kopiroval o sto sest ... neco jako normalizacni hvezdy pop music vyuzivaly slavne italske songy
Seamaster Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 budou autenticky...prodejce vypada vice nez verohodne, viz feedbacky a pocet hodnoceni....nevidel bych problem
cody Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Problem je v tom, ze Prim si zrejme nedelal zadnou hlavu a kopiroval o sto sest ... neco jako normalizacni hvezdy pop music vyuzivaly slavne italske songy Takze jsem objevil Ameriku Jeste jednou omluva za plevel. A dik za info.
kejklik Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Jsou moc pěkný a pokud je dostaneš pod 200$, je to i slušná cena. Jen jsou na můj vkus moc maličký.
911 Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Odesláno 31. října 2008 tak sem se taky zacal koukat na ebay schvalne a ... jeste ze se v tom vlastne moc nevyznam, protoze tolik krasnych kousku...a zrovna sem natrefil na prodejce, ktereho bych si tipnul na seriozniho obchodnika. a prodal uz tak krasny veci...kua ze ja sem vubec lezu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se