Alesss Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Ahoj, po tátovi mám mrňavé Doxy, asi rok 1942, vč. 4263882. Fotky přikládám. Pouzdro se otvírá směrem od ciferníku, není to moc prachotěsné, v hodinkách je švajneraj, který jsem ještě neviděl. Po natežení se strojek líně rozhýbe, ale čas to neměří... Má to cenu dát vyčistit a kam? Pod Vyšehrad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 23 hodinami, Alesss napsal: Ahoj, po tátovi mám mrňavé Doxy, asi rok 1942, vč. 4263882. Fotky přikládám. Pouzdro se otvírá směrem od ciferníku, není to moc prachotěsné, v hodinkách je švajneraj, který jsem ještě neviděl. Po natežení se strojek líně rozhýbe, ale čas to neměří... Má to cenu dát vyčistit a kam? Pod Vyšehrad? Napiš @ONYX servis hodinek. Ti už ti poradí a řeknou co a jak. Pěněžní hodnotu moc vysokou mít nebudou, ale jestli jsou po tátovi, tak bych je být tebou dal do pucu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se