leon Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Snad to tu ešte nebolo Od teraz môžete mať Monstra s bielym, alebo červenym cifernikom. White night monster Purple night monster K dispozicii u vašho obľubeneho japonca Ty červené jsou dost dobré.
Iron Maiden Man Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 naživo ty PURPLY vypadaj ještě líp! gratulejšn
Ruda Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Takze zopar veelmi na rychlo spravenych fotiek. Fakt vypadají moc pěkně
People Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Pietro urob este nejake fotky. Poprosim bez blesku, aby tie farby boli co najvernejsie. Dik. Stale rozmyslam, ze ic objednam, ale neviem sa odhodlat.
JanC Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Ty White night monster vypadají moc pěkně...nechal bych si říct
smarter Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Ty White night monster vypadají moc pěkně...nechal bych si říct Čeče koukam, žes do toho taky spadl pohlave. "Už si naš, vše co maš - ať vyšššumi" Normalni sekta je to tady....
JanC Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Čeče koukam, žes do toho taky spadl pohlave. "Už si naš, vše co maš - ať vyšššumi" Normalni sekta je to tady.... Doma mě už odsuzujou, přítelkyně nechápe, co tady ještě pohledávám, když už jsem koupil... neumím jim to vysvětlit
chose Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Doma mě už odsuzujou, přítelkyně nechápe, co tady ještě pohledávám, když už jsem koupil... neumím jim to vysvětlit Koupils samuraie, (ninja) je limitka Dle mého ne zrovna nejpodařenější.
smarter Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Doma mě už odsuzujou, přítelkyně nechápe, co tady ještě pohledávám, když už jsem koupil... neumím jim to vysvětlit HaHa Naprosto identicka situace. Ja se s timto postizenim pomalu ucim zit. Vysvetluji jim, ze jelikoz nekourim, nepiji(moc) a nehraju automaty tak tim dost usetrim a nekam to musi jit, moc to neberou teda... A rada na zaver - nesnaz se jim vysvetlovat kouzlo nepokoje, jen si to udelas horsi. S tim se clovek musi narodit a drive ci pozdeji to vyleze...
JanC Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 HaHa Naprosto identicka situace. Ja se s timto postizenim pomalu ucim zit. Vysvetluji jim, ze jelikoz nekourim, nepiji(moc) a nehraju automaty tak tim dost usetrim a nekam to musi jit, moc to neberou teda... A rada na zaver - nesnaz se jim vysvetlovat kouzlo nepokoje, jen si to udelas horsi. S tim se clovek musi narodit a drive ci pozdeji to vyleze... beru na vědomí, díky...ale víš jak, hodinky se nekupují, do hodinek se investuje...
cody Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 V tom pripade jsem ja spatnej investor Na konci roku jsem si dal praci a spocital na kolik me chronomagie zatim vysla... A to nejni vsem dnum konec, furt mam pocit ze jsem jeste na zacatku cesty
smarter Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Cody nejsi spatny investor, a Honzo... ehmmm... bude to smutna zprava (ale drive nebo pozdeji bys na to stejne prisel) hodinky jsou drahym konickem a bohuzel neprilis navratnym. Neni sice tak ztratovy, ale v cenovych hladinach beznych smrtelniku je to spise bezedna jama...
JanC Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Cody nejsi spatny investor, a Honzo... ehmmm... bude to smutna zprava (ale drive nebo pozdeji bys na to stejne prisel) hodinky jsou drahym konickem a bohuzel neprilis navratnym. Neni sice tak ztratovy, ale v cenovych hladinach beznych smrtelniku je to spise bezedna jama... Sebral si mně poslední iluzi, dneska neusnu
cody Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Cody nejsi spatny investorch... Ze ne? Chces naznacit ze bys ode me snad neco koupil za dlouhej peniz?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se