Adamsson Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Ahojte, přemýšlím o pořízení nových Railmasterů 40mm. Zatím jsem je ale neměl na ruce. Máte někdo zkušenost? Mám dobrou nabídku i na staré, 39mm, které sedí opravdu náramně. Zajímá ke pohodlí, pohodlí ve srovnání s AT, případně další postřehy, které vás případně odradily od akvizice. Díky za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 (upraveno) Podla mna jedny z naj Omega trojruciek v produkcii. Nechapem preco nie su popularnejsie. Dlho som sa okolo nich tocil ale aspon na teraz som sam seba presvedcil ze ich k Exp I nepotrebujem. Skusenost mozem poskytnut len z mnohych skusani... prisli mi rovnako nositelne ako AT 41, s tym ze su trochu vyssie a celkovo posobia masivnejsie... asi hlavne kvoli dizajnu a nie kvoli rozmerom. Fotky zo skusania... AT 38.5, AT 41 a Railmaster 40. Zapastie mam 180. Sorry za biedne fotky... butikovky nooo... Upraveno 20. května 2021 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Díky moc, přesně tohle jsem potřeboval vědět a vidět. Zápěstí mám také cca 18. Že jsou RM trochu vyšší mi nevadí. Nosím teď hodně PO GMT a to je opravdu macek:) Ty modré AT 38,5 vypadají super!!! …je to strašná nemoc tohleto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Rado sa stalo... Ak sa niekedy rozhodnem do toho ist tak by som asi vyberal medzi AT 38,5 a RM. AT41 mi uz prisli ako privelke lestenky... velkost+cifernik+lestene puzdro a stred tahu... proste dohromady too much. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Mě by se líbily AT v modré, celé broušené, jen leštěná luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 @Adamsson Najdi si tu recenziu na tie Aquaterry 38 mm Moderna strojovna, nadcasovy dizajn.... len s tou lunetou je to bohuzial, ako pises. Proste musis ratat s tym, ze na nej prakticky hned budu mikroskrabance.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Právě. Na každej den to s leštěnou lunetou zrovna moc není. Ale hezký jsou. U těch RM mi prijde ten ciferník možná trochu moc “plochej”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Ja jsem mel stare AT quarz s lestenou lunetou a nebylo to tak hrozne. Vubec bych se toho nebal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Lestena luneta se samodomo opravuje lip jak brousena, navic lze pri poskozeni vymenit cela. Ja jsem zutal u prvni reedice Railmasteru, neskutecne pohodlne, a i pres pruhled na zadech velmi ploche hodinky. Verze 39mm na 18,5 zapesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Jasně, leštěná luneta je v reálu mnohem praktičtější.. zaprvé na ní na první pohled ty škrábance vidět nejsou, zadruhé lze přešmrdlat. Na mejch AT mě právě ta broušená luneta trochu štvala, jinak to byly parádní hodinky. Plus ten nešťastnej tah bez jakýkoli regulace, teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 A co globemastery? http://www.klenotyprovaznik.cz/cz/hodinky-omega-globemaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 (upraveno) V 21. 5. 2021 v 11:55, Seamaster napsal: Lestena luneta se samodomo opravuje lip jak brousena, navic lze pri poskozeni vymenit cela. Ja jsem zutal u prvni reedice Railmasteru, neskutecne pohodlne, a i pres pruhled na zadech velmi ploche hodinky. Verze 39mm na 18,5 zapesti. @Seamaster, tak tohle je samozrejme legenda. Byvaji srovnany s explorerem 14270. Taky jsem mel chvili to stesti... 41mm verze uz mi pak prisla moc velka... Upraveno 23. května 2021 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se