Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

VYDRAZENE ! :thumbsup_anim:

http://cgi.ebay.com/EXQUISITE-HAMILTON-X-W...1742.m153.l1262

9s pred koncom mi to nejaky zufalec pokazil, stale som sa drzal na 625 a skoncil som za 669.03 dolarov

+ 32 posta, zaplatene cez PayPal. Cena myslim vyborna. Este ma vystrasilo overovanie kary u pejpalakov a to, ze som vo vypise nevidel ten kod co tam akoze mal byt.

Zavolal som na hotline banky a chlapik mi ho z fleku vedel povedat. Takze vyriesene. Ufff, teraz len cakat.

Kolko ste cakali na balik od timeparadise (Singapur)?

Este zohnat nejaky fajny strap alebo tah a budem zas aspon rok kludny ... snad ;)

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Poradte este vhodny remen miesto toho gumaka... zatial vedie Di-Modell Tornado od Kubsona.

(viem ze to nieje gumak ale kaucuk...ale nieje to koža)

Odesláno

podla strarsieho cennika ktory som vyhrabal v starych mailoch su ceny Hamilton remienkov v cechach:

ŘEMÍNKY SADA

Khaki Canvas Kit - green/black 1 200

Khaki Canvas Kit - beige/black 1 200

kožený řemínek 1 000

canvas řemínek 1 200

rubber řemínek 1 600

kovový tah 2 300

to je cena prijatelna a bral by som urcite minimalne tah. Co sa tyka kozeneho, Kubson sa mi vyjadril, ze Hamilton remienky su na prd.

Preto vaham medzi origo a Di-Modell. Poslal som mail dodavatelovi, ako je to s tymi cenami dnes. Ak budu obdobne a bude sa dat objednat priamo na predajnu, tak tah berem stopro. S kozenym mi poradite :)

Odesláno (upraveno)
Ty hele, nejsou tak úplně bílé, navíc ty co jsi postoval prvně jsou stříbrné. bílé jsou jen ty moje... http://www.classybrand.com/watches/watch_f...d-H77656713.asp :) Ale gratujuji k ceně, je drobet lepší, než u nás. :)

Do léta jsem měl ty samý ;) Byly super a ačkoli preferuju černej ciferník, tak tyhle měly něco do sebe...

Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
podla strarsieho cennika ktory som vyhrabal v starych mailoch su ceny Hamilton remienkov v cechach:

ŘEMÍNKY SADA

Khaki Canvas Kit - green/black 1 200

Khaki Canvas Kit - beige/black 1 200

kožený řemínek 1 000

canvas řemínek 1 200

rubber řemínek 1 600

kovový tah 2 300

to je cena prijatelna a bral by som urcite minimalne tah. Co sa tyka kozeneho, Kubson sa mi vyjadril, ze Hamilton remienky su na prd.

Preto vaham medzi origo a Di-Modell. Poslal som mail dodavatelovi, ako je to s tymi cenami dnes. Ak budu obdobne a bude sa dat objednat priamo na predajnu, tak tah berem stopro. S kozenym mi poradite :)

Pokud by stál tah 2,3 tak to bych do něj šel taky. Když jsem asi před měsícem v Pardubicích u Lejhance potával řemen na X-Windy, cena byla 2,3 za kožený!!! :eek: takže jsem objednal u Jakuba tento a jsem nadmíru spokojený :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno
Co sa tyka kozeneho, Kubson sa mi vyjadril, ze Hamilton remienky su na prd.

Tak o já mám přesně opačný názor, jejich řemen je podle mě super. (X-Wind)

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Tak o já mám přesně opačný názor, jejich řemen je podle mě super. (X-Wind)

Super sice je, ale za ty peníze..? :suicide_anim:

na Ebay jsem ho navíc nikde nenašel

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Remen jedna basen,nadhera.... Preco mi na nom nevadia tie nity??? :punk: Je to o dost lepsie ako som si vedel predstavit... Super.

nestýská se ti po nich?

Odesláno

...takto ich vidim v inom svetle,su ine ,u mna ostali na kaucuku,mal som ist dalej...mam ale zapastie 17,5 ,v tom pripade ked sa odsadi opticky remienok od tela hodiniek tak to by asi vyzeralo zle... hm...opakujem si mantru STACIA TI JEDNY STACIA TI JEDNY STACIA .........(dufam si to zafixujem :D )

Odesláno (upraveno)

Takze odpoved na mail:

Dobry den ,spominany naramok by stal cca okolo 3500-4000skk a kozeny

remienok cca 2000,-skk.dodacia lehota dva-tri tyzdne.

Kupim asi radsej origo kozeny a ak budem mat niekedy v buducnosti dalsi stav pomynutia mysle tak aj tah.

Upraveno uživatelem Filini
Odesláno
Takze odpoved na mail:

Kupim asi radsej origo kozeny a ak budem mat niekedy v buducnosti dalsi stav pomynutia mysle tak aj tah.

V praze v Kotvě a na Václaváku mi řekli, že novej tah k X-Windům 2500,-

Ale mě ten kaučuk natolik přirostl k srdci (nebo k ruce?), že jsem zatím bez tahu a stejně jsem spokojený.

Ale na tahu se mi líbí 2 věci:

1 je dobře zpracovanej a kurwa dobře vypadá

2 hodinky s ním maj váhu cihly a to je cool

Odesláno

nejak tak som sa rozhodol tiez pockat a skusit to s kaucukom...kupit mozem hoc kedy a hoc aky a takto si aspon predlzim radost.

Inak OT: dnes mam nasadeneho chrobaka predat G-cka a na doma kupit Traser P 6508 Code Blue. Uz uz som objednaval, ale tiez som rozmyslel a pockam aspon do januara. Kupit dvoje hodinky v jednom mesiaci by som mentalne neustal :)

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Takze odpoved na mail:

Včerejší odpověď z Hibernie:

Ocelový tah stojí 2500,-

Kožený řemen 2900,- :eek:

Odesláno (upraveno)

Hibernia ma nenapadla, aj Certiny som bral od nich a bol som spokojny. Cudne, ze kozeny drahsi ako tah, mozno omyl. Kontaktujem ich.

Kedze som uspesne predal (mimo fora, clenovy priatelkinej rodiny) Casio G Gulfman, mozem kupit aj Trasery po ktorych pokukujem, uz nejaky cas.

Ide o nosenie na doma a obcasnu manualnu pracu - preto quartz a preto military look. Rozhoduje aj H3 pretoze v noci chcem pri letmom pohlade hned vediet kolko je hodin. U G-ciek mi vadila nutnost stlacat bocne tlacitko na lumi.

Poradte medzi dvoma takmer identickymi modelmi, cena je rovnaka:

Traser-P-6500-Type-6 - zelene H3

1186332840.jpg

Traser-P-6508-Code-Blue - modre H3

1186332871.jpg

Este ma zaujimaju skusenosti s NATO strapom, nikdy som ho nemal a vzdy som chcel. Je pohodlny? Nereze? Neskriabe?

Dakujem

Upraveno uživatelem Filini

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...