max Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Potřebuji prodloužit tah a nemám druhou dutinku do tahu (žlutá šipka). Nemáte někdo?
Cyber Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Potřebuji prodloužit tah a nemám druhou dutinku do tahu (žlutá šipka). Nemáte někdo? Myslím, že v servisu to je otázka pár korun. Pochybuju, že tady má někdo "přebytečnou"...
koblih69 Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Odesláno 30. října 2008 (upraveno) servis mi jí neprodal ... Můžeš to změřit? Já si nejsem jistej jestli to co mám je to ze stejného tahu. Upraveno 30. října 2008 uživatelem koblih69
max Odesláno 3. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 dutinka má ø 1mm, délka je 4mm Nemám šupleru, tedy +/- Můžeš to změřit? Já si nejsem jistej jestli to co mám je to ze stejného tahu.
max Odesláno 7. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2008 Myslím, že v servisu to je otázka pár korun. Pochybuju, že tady má někdo "přebytečnou"... Dutinka stála 180,- Kč Muselo to proběhnot formou "oprava tahu" Příjem na servis >>> 30min >>> Výdej ze servisu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se