abbot Odesláno 27. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Ten plech je jenom cosi so vymezuje vůli + zajišťuje že luneta jde jen do jednoho směru. To so drží lunetu je podle mě právě ten mnohoúhelníkový drát. Myslím, že je stejná drážka v lunetě i na poudře. Spičkami těch rohů to pak drží na střídačku v lunetě a v pouzdře. Tedy podle mě jen trochu naohýbat tenhle drátek a je to OK. Pozor bude to možná docela křehké, takže raději opatrně. PS1: Zmenšil jsi fotku, ale nechal jsi bílý okraj jako kráva - takže na fotce není nic vidět, ale načítá se stejně dlouho PS2: za ty peníze jsi mohl mít nějaké automaty - Seiko 5 z druhé ruky, nebo Orienty... kvalitativně jiná liga... to není o tom, že jsi chudý student, ale že to chce rozvahu. Díky tobě i seamasterovi za radu zkusím zajít s kopií vystaveného účtu do servisu a pokud mě pošlou do háje, zkusím naohejbat víc ten drátek. Jinak asi je to možná s tou rozvahou pravda, ale tak nějak jsem to neřešil wenger sem bral jako záruku kvality a ty hodinky se mi prostě líbily a vživotě b mě nenapadlo, že se něco takovýho může stát .. . Předpokládám, že nebude trvat zas tak dlouho a pocítim potřebu koupit zase nějáký další hodinky a pak se určitě poradím .
abbot Odesláno 27. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Tak jen pro zajímavost z wengeru mi potvrdili pravost modelu, prý patří mezi jejich 10 nejrpodávanějších hodinek ... O důvod víc proč nechápu, že nikde na netu prostě nejsou k nalezení .
Tomasek Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 (upraveno) Zavolej do firmy Design Trade panu Pletichovi, to je dovozce a určitě ti pomůže. A podle toho loga usuzuju, že se jedná o nějakej historickej model. Upraveno 29. října 2008 uživatelem Tomasek
abbot Odesláno 29. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Zavolej do firmy Design Trade panu Pletichovi, to je dovozce a určitě ti pomůže. A podle toho loga usuzuju, že se jedná o nějakej historickej model. Díky, dnes jsem tam byl a chovali se ke mně víc než slušně až jsem byl trochu překvapen. Z americkýho wengeru jsem zjistil, že jsou ze začátku roku 2007 a zde mi i bez dokladů slečna/pani vzala hodinky jako reklamaci, ještě je tedy nemám doma opravený, ale věřim, že to bude vpohodě ...
abbot Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Hodinky mi v servisním centru wengeru ochotně vzali a už je mám opravený jejich hodinářem. Jak jsem pochopil, tak to vyřešil přesně tak, jak mi tu někteří radili a proto ještě jednou všem děkuji za dobré rady , ale jsem rád, že si to vzal do rukou odborník, protože jak se znám, tak bych to ještě víc dokur..l
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se