huracan Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 chcem si kupit new remienok, titanovy original garmin..200€ china.. 40€ vie mi tu niekdo povedat ci ten original stoji za tych 200€ len preto ze ma napisane garmin diik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huracan Odesláno 2. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 v DLC uprave china cca 90€ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Já mám origo od Garminu - https://buy.garmin.com/en-US/US/p/553030/pn/010-12863-08 a byť nemám porovnání s ničím z číny, řekl bych že platíš za kvalitu. Zpracování je super, velmi pohodlnej, skvělej quickfit - kapitola sama pro sebe, 4 polohy na mikroregulaci... Všechno šlape a sedí jak má. V česku bohužel nejde koupit black DLC, takže jsem šel do standardního titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huracan Odesláno 5. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 dakujem, predvedcil si ma, ist do originalu black v DLC uprave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Dej vědět, jak sedí. Mimochodem teď ještě koukám na .com stránky Garminu a nejsem si jistej, jestli tah v black DLC vůbec dělaj - viz printscreen. Gray DLC si kdyžtak někde okoukni, protože k black DLC variantě Fenixů, kterou mám třeba já, mi to moc nesedělo. Resp. na fotkách je to mnohem tmavší, než v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huracan Odesláno 8. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 jaj to som si vobec nevsimnul, ze to neni black DLC.. ale carbon gray zastavim sa navitel TN, vyskusam si tam a uvidiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se