Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Na tomto fore mi bohovsky vadi jedna vec! Pokial nema niekto hodinky za super neviem aku cenu alebo neviem co, tak vsetci "velky" pani na tomto fore maju na salame. Keby som sem napisal rezenciu na panerai p.2005 tak sa vsetci idu pos..t ! By som rad vedel ake ste vy mali hodinky v 20 tich ! Pokial clovek nema omega, rolex, panerai atd... tak ho mate uplne za nic... Machri!

Mozete sa hanbit ! :bangin:

Me pripada, ze by jsi byl rad

stredem pozornosti, kdo chce, tak napise, nutit nikoho nemuzes

Odesláno
Na tomto fore mi bohovsky vadi jedna vec! Pokial nema niekto hodinky za super neviem aku cenu alebo neviem co, tak vsetci "velky" pani na tomto fore maju na salame. Keby som sem napisal rezenciu na panerai p.2005 tak sa vsetci idu pos..t ! By som rad vedel ake ste vy mali hodinky v 20 tich ! Pokial clovek nema omega, rolex, panerai atd... tak ho mate uplne za nic... Machri!

Mozete sa hanbit ! :bangin:

Mě se na fóru líbí především to, že ti "velký" páni, jak píšeš, ať už mají jakékoliv hodinky, ti ochotně poradí při výběru hodinek např. za 5000. Tzn. že i přesto, že jim můžeš být u zadku, tak ti věnují svůj čas a snaží se poradit. Na fóru jsem od registrace každý den a s tvým příspěvkem absolutně nesouhlasím.

Další otázka je, proč nikdo na tvoji, musím říct pěknou, recenzi nikdo pár dní po zveřejnění nereagoval, což tě asi tak dopálilo. Pokud jsi chtěl slyšet "Gratuluju", je tady sekce Pochlubte se novými přírůstky (já tam např. nemám ani to "gratuluju" a co? Kazí mi to radost z hodinek, přestanu to tady mít rád, začnu se navážet do ostatních?...NE!). Pokud jsi chtěl názory, chce to trošku čas, je tady milion jiných témat, jistě to chvíli trvá, než si každý recenzi přečte. Dále to může být věc vkusu, já bych na tuto recenzi nebýt tvých výlevů, nejspíš nikdy nic nenapsal, protože se mi ty Tissoty zcela subjektivně příšerně nelíbí, ale tady už těžko polemizovat, co počet příspěvků ovlivňuje nejvíc.

A zcela na závěr bych tě chtěl zdvořile požádat, zda-li bys mohl vysvětlit, jak jsi to tedy ve skutečnosti myslel, protože pokud nějaký příspěvek vyvolá tolik negativních reakcí, je velký alibismus napsat, že tě nikdo nepochopil (a ono to tak asi opravdu bude :huh: ), gentlemanské vysvětlení by snad neškodilo (i když je samozřejmě jen tvoje věc, jestli budeš nějak reagovat) ;)

Odesláno (upraveno)
Pánové, ale proč se k tomu po půl roce vracet???

Dobrá otázka :) díval jsem se na datum příspěvku pouze u toho posledního, což bylo z nedávna, až teď jsem si všiml, že ostatní jsou mnohem starší. :bangin:

Takže žádný důvod se k tomu vracet. A doufám, že je senseeei se svými Tissot spokojeným pokud je už neprodal.

A sorry za zbytečný příspěvek ;)

EDIT: zbytečný nahrazuji opožděným, protože být to aktuální, děsně bych si za tím stál :D

Upraveno uživatelem Chorche
  • po měsících...
Odesláno

Dneska sem měl možnost vidět na živo a jsou moc moc hezký :) ... sice s křížkem po funusu, ale gratuluju a mě osobně nejvíc bere to zpevnění v průhledu :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...