montz Odesláno 21. září 2005 Nahlásit Odesláno 21. září 2005 Máte někdo zkušenosti se shopem www.vostok-eu.com? Rychlost, spolehlivost...atd. Díky.
flax Odesláno 23. září 2005 Nahlásit Odesláno 23. září 2005 Ja osobne nevim. Hodinky teto firmy jsou velice levne na to co nabizeji a daji se nakoupit na mnoha nemeckych e-shopech prakticky za stejne ceny. Bohuzel z jejich produkce bych si asi nic nevybral. Nemam rad velke a vyrazne nedejboze otocne lunety. Z jejich produkce bych si ale asi vybral nize uvedeny model. Pouze by mne asi vadil potisk zavazicka na strojku. No ale nekup tyhle mechanicke automaty za 3.800,-
Jerryl Odesláno 2. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2005 No, taky se mi docela líbí, ale někdo na foru popisoval zkušenost s podobným modelem ( to samý v kulatým provedení ) a že prej je to dost rozhrkaný.
HonzaX Odesláno 2. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2005 To Jerryl " Když si najdeš příspěvek Xbarry tak zjistíš,že Arktiky chválí,já je mám taky ale dostanu je až na vánoce,tak zatím nevím. Jestli se nemýlím tak model Arktika má jiný kalibr než kulaté Rockety.
Jerryl Odesláno 2. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2005 To Honza: Jo máš pravdu, díval jsem se na stránky vostoku a kalibry používají různý. A na ten příspěvek se podívám. Stejně si radši počkám, až je dostaneš a pak se tě zeptám, jak to je doopravdy. Ok?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se