farářskej Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Dostal jsem se k týhle diskusi poměrně pozdě, tak bych chtěl jen dodat, že jsem si kdysi v záchvatu nepochopitelnýho nadšení koupil britsky se tvářící, ale přesto čínskou značku Astbury & Co. - měly tonneau pouzdro a já na tomhle tvaru tenkrát ujížděl, a taky "sčítače", který nesčítaly, ale ukazovaly den v tejdnu a měsíc. Hezkej jakokkrokodýlí řemínek s motýlkem, průhled na nezdobenej strojek a vůbec všechna ta paráda. Ovšem světe div se - jdou velice spolehlivě přesně. A řemínek už jsem měl skoro na všech hodinkách a furt drží jak helvétská víra. Takže dneska už vím, že nemá cenu si hrát na značky. Jasně, dneska už bych si takovouhle Čínu nekoupil, ale nikdy nebudu tvrdit, že je to všechno nesnesitelnej šmejd.
Brouk Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Dostal jsem se k týhle diskusi poměrně pozdě, tak bych chtěl jen dodat, že jsem si kdysi v záchvatu nepochopitelnýho nadšení koupil britsky se tvářící, ale přesto čínskou značku Astbury & Co. - měly tonneau pouzdro a já na tomhle tvaru tenkrát ujížděl, a taky "sčítače", který nesčítaly, ale ukazovaly den v tejdnu a měsíc. Hezkej jakokkrokodýlí řemínek s motýlkem, průhled na nezdobenej strojek a vůbec všechna ta paráda. Ovšem světe div se - jdou velice spolehlivě přesně. A řemínek už jsem měl skoro na všech hodinkách a furt drží jak helvétská víra. Takže dneska už vím, že nemá cenu si hrát na značky. Jasně, dneska už bych si takovouhle Čínu nekoupil, ale nikdy nebudu tvrdit, že je to všechno nesnesitelnej šmejd. Přesně tak. Je třeba posuzovat kus od kusu a ne neznámou značku (nejčastěji čínskou) hned odsoudit. Na veřejnosti to funguje tak, že mužeš mít hezké a kvalitní hodinky, ale jak dotyčný nezná značku, tak je to šmejd a je jedno, že jsou hezké, nebo špičkové. Tu značku nikde v obchodním centru neviděl a tudíž jsou to hodinky k ničemu. Naopak, i škaredé a obyčejné hodinky budou mít úspěch a budou "výborné", pokud nesou značku. Je to základ. Když jsou i hezké, je to jenom bonus navíc. Prvořadá je značka. Bohužel i tady na hodinářském fóru jsem četl spousty paušalizujících názorů, není to správné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se